0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hood baskın ihlali.
hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim. Son olarak oynanmış ss ler kanıt olarak sayılmaz.
Alıntı yapılan: Unexpec0 - 11.06.2022 16:14hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim. Son olarak oynanmış ss ler kanıt olarak sayılmaz.Araçtan inme sebebiniz nedir peki, çiçek mi atıcaktınız bize? Ayrıca konuşmaları sansürledim yetkili isterse normal halini atarım.
Alıntı yapılan: Unexpec0 - 11.06.2022 16:14hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim. Son olarak oynanmış ss ler kanıt olarak sayılmaz.Çevir kazı yanmasın, iki kişi silahlı şekilde araçtan indiniz ve orada geziyordunuz öyle mi?
Alıntı yapılan: pyrexwhippin - 11.06.2022 17:05Alıntı yapılan: Unexpec0 - 11.06.2022 16:14hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim. Son olarak oynanmış ss ler kanıt olarak sayılmaz.Çevir kazı yanmasın, iki kişi silahlı şekilde araçtan indiniz ve orada geziyordunuz öyle mi?yazma video at yetersiz kanıtın neresine savunma yapayım