Konu: Tyrone_Amsterdam ve David_Tevrizian [11.06.2022]  (Okunma sayısı 128 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 16:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone_Amsterdam @Kane_Jenkins    David_Tevrizian @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Charlie_Marcello @pyrexwhippin Christian_Pizzori @Skysurge

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskın ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aram karakterini ben düşürdüm o kişide sorun yok yolda geçerken önüne kırıp vurdum yolda yakaladım, daha sonra PD gelmemesi için çevrede bir kaç tur attık ve Tyrone ve David karakterleri geldiler hood'a araçtan indiler daha sonra sıkacaklarını anlayıp onlarıda vurduk. Fakat iki kişi gelip hood'a nasıl baskın atabiliyorlar açıkçası savunmalarını göreceğiz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.06.2022 16:14
hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim.

Son olarak oynanmış ss ler kanıt olarak sayılmaz.

#2 - 11.06.2022 16:27
hooda falan baskın atmadım orada gezerken bize ateş ettiniz ve tarafınızca düşürüldük. Sizin hoodunuzu bastığıma dair kanıtınız varsa sevinirim.

Araçtan inme sebebiniz nedir peki, çiçek mi atıcaktınız bize? Ayrıca konuşmaları sansürledim yetkili isterse normal halini atarım.

#3 - 11.06.2022 16:54

Araçtan inme sebebiniz nedir peki, çiçek mi atıcaktınız bize? Ayrıca konuşmaları sansürledim yetkili isterse normal halini atarım.

düşünce arabada mı kalıyormuşuz

#4 - 11.06.2022 17:05

Çevir kazı yanmasın, iki kişi silahlı şekilde araçtan indiniz ve orada geziyordunuz öyle mi?

#5 - 11.06.2022 17:37

Çevir kazı yanmasın, iki kişi silahlı şekilde araçtan indiniz ve orada geziyordunuz öyle mi?

yazma video at yetersiz kanıtın neresine savunma yapayım

#6 - 11.06.2022 20:07

yazma video at yetersiz kanıtın neresine savunma yapayım
Bir kerede kabullenin be hatanızı bir kere olsun açtığım 5 şikayetin 5indede ceza almışsınız gerçekten bu kadar savunması kötü olan birlik üyelerini görmedim savunma yapıp yapmamak senin kararın yetkili sonlandırır.

#7 - 11.06.2022 20:39
savunmam bu seni ilgilendirmez  8)

#8 - 12.06.2022 01:22
İki kişinin hood baskını yaptığını destekleyecek ekran görüntüsü bulunmuyor, kanıtlar yetersiz durumda. Herhangi bir ceza verilmeyecek.