Konu: (10/06/2022) - Matias_Freixa - Sürekli RP  (Okunma sayısı 118 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 00:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matias_Freixa - @ey3s the mexican ripper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Efecho/Chachi_Young
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/06/2022 - 18:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sürekli RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bizim garajımızın oraya geliyor ve belirli olaylar yaşanıyor, sonra bizim birlikteki adamlar bu arkadaşı vuruyor bende arkadaşı boynundan tutup içeri götürmeye çalışıyorum ama arkadaş emote takip etmediği için dışarıda duruyor ve arkadaşlarını çağırıyor onlar gelince sanki onu hiç tutmamışım gibi dışarıda bekliyor ve bende kendisinin neden gelmediğini görmek için dışarı çıkıyorum ve ateş altında kalıyorum ve yaralanıyorum, sonrasında polisler geliyor beni jail'e atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu kural ihlaliyle silahımı kaybettim.Silah iade talebinde bulunmak istiyorum.

#1 - 11.06.2022 00:55
İlk olarak yaralı ve yerde yatan 85 kilo birini nasıl ensesinden tutup taşıyorsun, burada PG yapmış oluyorsun. Olaya gelirsek birden fazla emote atılıyor, pm atılıyor taşıma emotesinin siyahi karakter attı sanıyorum onu takip ediyorum daha sonra pmden sen bana yazıyorsun seni takip etmeye başlıyorum.

Silah kaybetmen senin hatan orada bir çatışma döndü hala elini kolunu sallayarak geziyorsun ki çatışmayı polislerde gördü. Beni taşımaya çalışacağına kaçabilirdin, zaman kaybettin ve polislere yakalandın sanırım.

Ek olarak boynundan tutar diye emote atmışsın, sürükler veya taşır gibi bir emoten yok.
« Son Düzenleme: 11.06.2022 01:01 ey3s the mexican ripper »

#2 - 11.06.2022 01:16
İlk olarak ''Boynundan tutar'' emotesini, kedi tutup kaldırmak gibi anlamış olabilirsin. Ben burada, bir polisin adam boydundan götürmesi gibi bir eylem gerçekleştirdim. Burada bir PG yok. Emoteler videoda görüldüğü üzere + PM konuşmaları ve + Telsiz benim ekranımda geçerli. Sen eğer kendi ekranında, videoda olduğu gibi arkadaşlarını PM üzerinden Mix yaparak hooda çağırıyorsan bilemem. Orada senin görüp karıştırabileceğin emote kalabalığı yok. Hatta orada atılmış 2 emote var. Bu karıştırma imkanın yok. Sıktığımı polislerin gördüğüne dair bir görüntün yok, onun için bu sadece bi söylenti. Sen benim Hoodumda bize sıkıp kaçmıyorsun da, biz savunma yaptığımız dahilinde mi kaçacağız dostum? Kaçacak varsa sensin, biz değil. Bana orada RP takibi yapmadığın veya bunu bilerek gerçekleştirmediğin için zaman kaybettirdin. Dışarı çıkınca arkadaşların geldi.

#3 - 11.06.2022 01:23
İlk olarak ''Boynundan tutar'' emotesini, kedi tutup kaldırmak gibi anlamış olabilirsin. Ben burada, bir polisin adam boydundan götürmesi gibi bir eylem gerçekleştirdim. Burada bir PG yok. Emoteler videoda görüldüğü üzere + PM konuşmaları ve + Telsiz benim ekranımda geçerli. Sen eğer kendi ekranında, videoda olduğu gibi arkadaşlarını PM üzerinden Mix yaparak hooda çağırıyorsan bilemem. Orada senin görüp karıştırabileceğin emote kalabalığı yok. Hatta orada atılmış 2 emote var. Bu karıştırma imkanın yok. Sıktığımı polislerin gördüğüne dair bir görüntün yok, onun için bu sadece bi söylenti. Sen benim Hoodumda bize sıkıp kaçmıyorsun da, biz savunma yaptığımız dahilinde mi kaçacağız dostum? Kaçacak varsa sensin, biz değil. Bana orada RP takibi yapmadığın veya bunu bilerek gerçekleştirmediğin için zaman kaybettirdin. Dışarı çıkınca arkadaşların geldi.

Yaralı ve yerde yatan birini boynundan tutup taşıyamazsın. Polis baskınından kaçmıyorsan bu senin hatan diyecek bi şeyim yok. Orada role uyum sağladım zaten. Boynundan tutar demişsin yürümüşsün, yerde yatan vurulmuş birini boynundam tutarak mı götürüyorsun?

#4 - 11.06.2022 01:39
Orada "emote kalabalığından kime gideceğimi karıştırdım" gibi birşey yazmışsın. Yani sen bu emoteyi kabul etmişsin fakat bu şikayet savunması dahilinde konuyu biraz saptırıyorsun. Burada senin ne gibi bi sıkıntıya sebep olduğun, bu sıkıntı sebebiyle ne diye şikayet açıldığının farkında olman gerekiyor.
Yaptığını düşündüğüm kural ihlaline bir savunma istiyorsan yazabilirsin fakat kabul etmiş olduğun bazı şeyleri sonrasında itiraz ile sonlandıramazsın. Orada dakikalar ve hatta saniyeler çok önemli. Sen arkadaşlarin gelene kadar kendini de bizi de orada, dışarıda oyaladın. Bu apaçık belli.

#5 - 11.06.2022 12:34
Orada "emote kalabalığından kime gideceğimi karıştırdım" gibi birşey yazmışsın. Yani sen bu emoteyi kabul etmişsin fakat bu şikayet savunması dahilinde konuyu biraz saptırıyorsun. Burada senin ne gibi bi sıkıntıya sebep olduğun, bu sıkıntı sebebiyle ne diye şikayet açıldığının farkında olman gerekiyor.
Yaptığını düşündüğüm kural ihlaline bir savunma istiyorsan yazabilirsin fakat kabul etmiş olduğun bazı şeyleri sonrasında itiraz ile sonlandıramazsın. Orada dakikalar ve hatta saniyeler çok önemli. Sen arkadaşlarin gelene kadar kendini de bizi de orada, dışarıda oyaladın. Bu apaçık belli.

Ah be kardeşim, ah be kardeşim. Yazdıklarımı okumuyorsun ki. İlk iletimde ne dedim? Attığın emotenin  yanlış, yaptığın şeyin PG olmasını belirterek atılan emoteleri karıştırdığımı ve siyahi karakteri takip ettiğimi daha sonra sen pm atınca senin arkandan geldiğimi söyledim. Daha fazla uzatmaya gerek yok, yetkili kararı.

#6 - 11.06.2022 19:34
Savunma geçerli, herhangi bir ceza verilmeyecek.