Konu: [10.06.2022] Stretch_Cruse - Jacob_Wang [Polise Karşı Korku Rolleri]  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.06.2022 00:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob_Wang @atillax3 Stretch_Cruse @Eswiper

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kenneth_McFarland @Levithian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.06.2022 23:51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Polise Karşı Korku Rolleri ve Mantıksız RP.

Alıntı
Departman sınırlarında (ekip aracı dahil) sivil-illegal-legal karakterlerin polise karşı Fear-RP zorunluluğu bulunur. Kişiler polise itiraz edebilir, hakkını arayabilir, direnebilir lakin bir memurun müdahalesiyle (herhangi bir sert sözlü müdahale, fiziksel müdahale, taser, cop vs.) kaldığı andan itibaren memurlara karşı korku rolü yapmak zorundadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gerçek hayatta asla yapamayacakları bir eylemi oyun içerisinde gerçekleştiriyorlar ve polis aracının yanında durarak illegal karakterler olmasına rağmen birilerini şikayet ederek sığınıyorlar, ek olarak mantık dışı rol yaparak polisin kendilerini uyarmasına rağmen absürt cevaplarda bulunarak fear rp de gerçekleştirmiyorlar. Görüntüde ileri geri gelme vs. gözükmekte.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 11.06.2022 00:35
Şahitliğini onaylıyorum.

#2 - 11.06.2022 00:53
tamam

#3 - 11.06.2022 00:56
Kanka videoyu 5 kez izledim ama anlamadım ne ihlal yapmışım, dediğim şey "Nerede duracağımızı sana mı soracağız memur" ihlal görmüyorum. Normal bir soru bence yol hakkı benim hakkımı savunup soru soruyorum. Kendini dokunulmaz falan mı sanıyorsun?

#4 - 11.06.2022 01:03
Yorum üstünde polemiğe gerek yok ya, videonun kalanını da atmak zorunda bıraktırma ileri geri garip geldi bana hareketler ve konuşmalar da gerçekçilik dışı yani. Idlewood Mafia birliğindeki yasa dışı karakter, uyuşturucu satıyor diye bildirimde bulunuyor Strecht karakteri trafik çevirmesindeki polise nerede duracağımızı sana mı soracağız falan diyor herkes böyle yapsa ne kadar iğrenç bir rp ortamı olur bu perspektiften bak bir

#5 - 11.06.2022 01:06
Yorum üstünde polemiğe gerek yok ya, videonun kalanını da atmak zorunda bıraktırma ileri geri garip geldi bana hareketler ve konuşmalar da gerçekçilik dışı yani. Idlewood Mafia birliğindeki yasa dışı karakter, uyuşturucu satıyor diye bildirimde bulunuyor Strecht karakteri trafik çevirmesindeki polise nerede duracağımızı sana mı soracağız falan diyor herkes böyle yapsa ne kadar iğrenç bir rp ortamı olur bu perspektiften bak bir
Gadaşım idlewood mafia birliğni de ki oyuncu "Uyuşturucu satıyor fealn" Burada bana gönderme yapmışın da, birlikte dahi değilim. Sadece çevre de takılıyorum + illegalle bi aram yok. Sonra dan gireceğim rolleri günümüze vurmayalım. Benim burda bi ihlalim yok, videonun ilerisin de varsa at jaili yiyip eyvallah çekip gideyim. İyi geceler.

#6 - 11.06.2022 01:08
Merhaba, videoda Cop Bait yapıldığı açıkça görülüyor. Polis çevirme yapıyorken yanına gidip lastik yakmanız, ilermeniz söylenmesine rağmen saçma cevaplar vermeniz de bunu doğruluyor. Her iki karakter de Cop Bait kapsamında ceza alacak.