Konu: Bagrat Shvelidze - İhlaller zinciri.  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.06.2022 00:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bagrat_Shvelidze @Ateygan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennady Ginsburg @'Dusty , James Corwin @AhmetWR , Edward Congrey @Castin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.06.2022 - 00:35

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz işlem, Ortak nezaket kuralları, /b bölme,  Aktif role uyum sağlamamak, Rolde /q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın Ruhsatsız Silah Bulundurmak suçundan aranma kaydı vardı ve arkadaşı çevirdik, arkadaş başta role uydu ve daha sonrasında /b bölerek Ortak nezaket kurallarını ihlal etti, sonrasında /q çekti ve oyundan çıktı. Tekrar girdi ve girdiği gibi emote vermeden PD'e ateş etti, arkadaşın en ağır cezayı alması dileğiyle, iyi forumlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Aktif Rolde /b bölüyor ve /b üzerinden Ortak Nezaket kapsamını ihlal ediyor, sonrasında /q atıyor;
Spoiler: GösterGizle

Emotesiz olarak PD'e sıkıyor;

Arkadaş IC chatten OOC olarak konuşuyor ve role uyum sağlamıyor;

Ek açıklamalar(varsa): En ağır cezayı alsın.

#1 - 09.06.2022 01:07
Merhabalar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum.

+ olarak Bagrat Shvelidze adlı oyuncunun rolde yapmış olduğu hatalar ve yapılan rolü önemsememesi can sıkıcı bir durum.

Buna ek olarak; Arkadaşın IC chat üzerinden yazmış olduğu " PD Win " dediği yazını anlamış değilim. Neden önce sıkıyorsun ve yere düştüğünde böyle bir şey yazıyorsun? Neden her durumda PD oyuncuları haksız duruma düşüyor ya da illegal oyuncuların ağızında " Polis karakterleri sürekli silahları almaya çalışıyor, kişileri tutuklamaya çalışıyorlar, sürekline win'e oynamaya çalışıyorlar " tarzında bir şeyler var? Eğer böyle bir şey diyecekseniz neden sıkmaya kalkışıyorsunuz?

Diyeceklerim bu kadar, herkese iyi akşamlar. :vice:

#2 - 09.06.2022 01:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

+ olarak; arkadaş nedense çok içerlemiş olacak ki böyle bir rolü saçma bulup üstüne B- üzerinden bize küfür ederek oyundan bilerek çıkmasına kadar götürdü. Emote vermeden, durduk yere eline silahı alıp ateş açması cabası. Bu arkadaşın en ağır cezayı almasını istiyorum.

#3 - 09.06.2022 03:32
Şahitliğimi onaylıyorum.

Buradan Bagrat karakterini canlandıran arkadaşa iki çift lafım var, 500 mb'lık bir oyun için birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok. Hele ki böyle büyük küfürler edip, rol baltalamaya hiç gerek yok. Eğer yakalanmak istemiyorsanız açık oynamamak zorundasınız. Açığınızı yakalarsak silahınız da kaybolur, birliğiniz de zarar görür. Bu tip durumlarda "PD Win'e oynuyor" demek yerine, "ne tür bir hata yaptım da beni alıyorlar?" demeniz sizin için faydalı olacaktır, sonuçlanabilir.

#4 - 09.06.2022 12:22
Öncelikle merhabalar, dün hapisten çıkan arkadaşımı almaya gittim. Geri dönerken iki saniye sonra durdurdunuz. Sinirlendim en başta role uydum fakat sonrasında silahım gidince sinirlendim, küfür edip /q attım burada haksız olduğumu kabul ediyorum. Sonrasında arkadaşımında mesajıyla sunucuya geri döndüm role uydum kurtulmak için tek çarem size ateş açmaktı fakat bunun içinde emote verecek vaktim yoktu bu sebepten emotesiz ateş açmak durumunda kaldım, bildiğim kadarıyla emote verecek vakit olmayınca emotesiz sıkılabiliyor. Sonrasındada rolü sürdürdük IC jailimi yedim silahımda gitti zaten. Sinirlenip /b kanalından ettiğim küfür konusunda bir haklılığım bulunmuyor cezamada razıyım arkadaşlardanda özür diliyorum, Aktif rolde /b bölmemdede bir haklılık payım yok yine kusura bakmayın cezama razıyım fakat emotesiz işlemde az önce dediklerimin arkasındayım emote verecek vaktim yoktu, /q ve aktif role uyum sağlamamak ihlaline gelirsekte rolde biraz kesinti yaşattım bunun için özür dilerim fakat sonrasında geri girdim bunun göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. Anlık olan sinirle ettiğim küfürlerden dolayıda tekrardan özür dilerim, /b ve ortak nezaket konusunda cezama razıyım diğerleri içinde savunmamı yaptım karar yetkilinin.

#5 - 09.06.2022 13:26
Aktif rolde seni durdurma sonrasında tutukladık, bizzat ben kelepçe taktım sana. Q attıktan sonra yine de ellerin kelepçeli olarak rol sürdürmen gerekiyordu, yani kaçma şansın yoktu artık. Sorun emotesiz sıkmak değil, sorun powergame yapıp üzerine DM mantığı ile ateş açman. Durup dururken silahını eline aldın ve sıktın. PM üzerinden konuşuyorduk seninle sırada, gün içinde onların ssleri varsa ki aldığımı hatırlıyorum, buraya ekleyeceğim.

Gönderi ekran görüntüleri için güncellendi;

Arkadaşın bu şekilde PM yazışmaları var. Artık bilerek mi yaptı? Bilmeden mi yaptı? Orası belli, bilerek yaptığı taraftarındayım.
« Son Düzenleme: 09.06.2022 15:50 AhmetWR »

#6 - 09.06.2022 18:40
Ssler için yorum yapacağım, ben hapishaneden çıkıp silahımı alıyorum, ve yeniden tutuklanıyorum bu saçmalıkla pmden bunu anlatmak istiyorum, anlatıyorum ondan sonra yapabileceğim bir şey yok diyip burda ssleri sunuyorsun. Bu ssleri paylaşmak ne kadar doğru? zaten orada aramızda geçen konuşmalar.

#7 - 09.06.2022 22:41
Sonuçlanabilir.

#8 - 10.06.2022 20:51
Aktif, sonuçlanabilir. 177 saat oynayıp sunucu kurallarını öğrenememesi mümkün mü bilmem fakat en ağır cezayı almasını talep ediyoruz.  :vice:

#9 - 11.06.2022 17:43
Karakter Ortak Nezaket sınırlarını aştığı için ve rolde oyundan çıkış sağladığı için caydırıcı bir ceza alacak, silahı silinecek. Benzer bir durumun tekrarında sunucudan yasaklanacak.