Konu: [10.06.2022] - Sonny Mazzini  (Okunma sayısı 167 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.06.2022 12:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Hexa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
dm, bug abuse, q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşla bir kaza rolümüz oluyor ve bana bilerek çarptığı çok bariz, amacının ne olduğunu soruyorum ancak bana küfürle karşılık veriyor. olaylar biraz daha ilerledikten sonra seni beceririm tarzında bir şeyler yazıyor, kaza rolünde bu kadar agresif rol yapmasının üstüne bir de bana silah çekiyor. bu dm kapmasına girer, ek olaraktan arkadaş herhangi bir onaylı oluşumda değil ama deagle model silahı var. yara rolü yapmadan da sunucudan q atıp çıkıyor, olayın üstünden henüz birkaç dakika bile geçmemiş, q atması ihlal. bu arada ilk silah çeken taraf o diye ben de silahıma davranıp karşılık verdim, herhangi bir dm arayışım yok

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

quit

Ek açıklamalar(varsa): deagle'ı bug ile kurtarmış, herhangi bir birlikte bile değil ve sivil. silahı silinirse sevinirim

« Son Düzenleme: 10.06.2022 12:57 crabkilla »

#1 - 10.06.2022 20:35
Kaza rolünde arkadaş aracıma bodozlama giriyor kimseye bilerek falan çarpmaya çalışmıyorum ic de gitmem gereken bir yer var zaten. Daha sonra ne yapıyorsun sen diyorum ve bana agresif cevaplar vermeye başlıyor onu uyarıyorum fakat sen kimsin diyip hala agresif yapmaya devam ediyor aracıma binip gideceken motoruyla çıkışımı kapatıyor uyarmak için silah çektim ve sıkmadım loglara bakılabilir emotemde de özellikle sıkma emotesi vermedim sadece çektim. Silahımı yaşanan olaylara uyarı olarak çekiyorum çektikten sonra arkadaş motoruna atlıyor korkup kaçtığını düşündüğüm için silahımı koyup araca biniyorum ve daha sonrasında arkamdan sıkıp beni düşürüyor. Silahıma gelecek olursak birlik görevinden geldi. Olayı bütün saflığıyla anlattım yine de karar yetkililerin olacaktır iyi roller dilerim.

#2 - 11.06.2022 19:00
Merhaba, kaza rollerinden sonra küfür, hakaret edilmesi gayet normal bir durum. Ancak kaza bu şekilde silah çekilmesi yanlış. Sonny Mazzini DM kapsamında ceza alacak.