Konu: arşive atılabilir  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 09.06.2022 13:49
Arkadaşla konuşup kendi aramızda hallettik, kilit
« Son Düzenleme: 09.06.2022 15:01 Automatic sig sauer »

#1 - 09.06.2022 13:57
Araya kaynamışsın kadirim

#2 - 09.06.2022 14:24
DM
Spoiler: GösterGizle
Öncelikle selam, önceden Little Vespucci oluşumunda bulunuyordum. İntikam almak adı altında arkadaşları bir süre dinledim, gördüğün üzere senin ekran görüntün üzerinde farkettiğini anladım.

Sizi bir süre dinledim, bizi avlayacağınızı kalanları vuracağınızı ifade ediyordunuz. Bir süre bekledim, RUS arkadaşları vurmak adı altında hood içerisine bir baskın sağladım. Rus tayfaya sıkacakken size ateş açtım, bulunduğunuz bölgede aktif bir çatışma bulunuyorken şap gibi durdu. Bende ateş açtım.

Emote
Shotgun menzili uzak bir silah dibinizde emote atmama gerek yok. Uzaktan sıkacakken emote attım. Sanırsam chatlogunuza yetişmedi.

Baskın ihlali
 Baskın ihlaline gelirsek, anlık gelişen bir olay. Hood içerisinde verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Hood baskın hatasını kabul ediyorum.

Şahitliğimi onaylıyorum. Senin yazdıklarına gelirsek, DM; Evet, avlama konusu geçildi fakat o anda bize ateş açamazsın.
Emote; Uzun menzil veya kısa menzil, kurallar gereği silah çekme/ateş etme emote'u bizim chatimize düşmek zorunda.
Baskın ihlali; Anlık gelişen bir olay değil, amacın trollemek ve rolümüzü baltalamak.

#3 - 09.06.2022 17:51
Kilit ve arşiv.