Konu: Sienna Kuznetsov - Brawl Kural İhlali  (Okunma sayısı 63 defa)

#0 - 07.06.2022 00:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sienna Kuznetsov - @Aivory

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/06/2022 - 00:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Brawl Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş benim motorumu çaldı, sonrasında ben ona hakaret ettim ve brawl rolü başladı. Arkadaşa yumrukla saldırırken arkasına doğru koşup silahla bana ateş etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyorum.

[/div]

#1 - 07.06.2022 02:24
Ben burada bir ihlal görmüyorum. Dediğin doğru. Motorunu çaldım. Sende saldırdın. Silahla vurdum. Brawl dediğin ihlal yaralı rolü ihlali. Burada yaralıya düşen sensin. Ayrıca motor sistemsel olarak kitlenmez. Sen kitledin. Bunun için ayrıca şikayet açacağım. Pm üzerinden uyarmama rağmen takmadın. Dediğim gibi savunulucak bir şey yok. Bir ihlal yok. İyi forumlar.  :palmiye:

+ Ek olarak /b'den rolümü sorguladın. /b bölme'den ceza almanı istiyorum.
« Son Düzenleme: 07.06.2022 15:01 Aivory »

#2 - 07.06.2022 23:02
Sonuçlanabilir.  :sampanya:

#3 - 08.06.2022 21:23
Merhaba, şikayet incelendi.

Brawl rollerinde silah çekilmeme kuralı sadece iki tarafın anlaşmalı olarak girdiği brawl rollerinde geçerli. Tanımadığınız bir karakteri dövmeye kalkarsanız silah çekip sizi vurabilir, normal bir şey herhangi bir ihlal yok.

/b bölme konusunda da ufak bir bilgilendirme yapayım. Kurallarımızda da vârolan bir şey, ihlale uğradığınızı düşünüyorsanız karşınızdaki oyuncuya /pm'den bilgi almak için soru sorabilirsiniz eğer sorunuza cevap gelmiyorsa da şikayet oluşturabilirsiniz. /b kanalı değil de bir dahakine /pm üzerinden bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.