Konu: Terrance Korkusuzbown  (Okunma sayısı 144 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.06.2022 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Terrance_Bown @TRIxTOE

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brando_Garcia

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear Rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vurmuşum, yerde yaralı yatıyor, ayağa kalkamıyor normalde konuşması bile mucize olan bu kardeşimize onu cima eyleyeceğimi söylüyorum oda eylersin eylersin diyor, öncesinde de adam yerdeyken ateş açıyorum "sık, sık" diyor, en ufak korku duymuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tebriklerimi iletiyorum.

#1 - 08.06.2022 01:26
İlk önce arakdaşa düşmeden önce sık sık yazdığımı belirtmek isterim. Admini kandırmaktan aradaşın jail yemesini istiyorum. İkinci olarak arkadaşın beni cima eylerken üstüme işmesinden rahatsız oluyorum ve bunu size bilidiryorum. Birlik R19 olmama rağmen bana bu şekilde bir rol yapılması hoşuma gitmedi. Tarafımdan ilk ve son yanıt. İyi forumlar.

#2 - 08.06.2022 01:32
Ayrıca Cima, eski dilde kullanılan ve İnsanlarda çiftleşme, cinsel ilişki anlamına gelen Arapça kökenli sözcüktür.
Bu anlama gelen bir kelimeyi bana kullanman da hiç hoşuma gitmedi kardeşim.

#3 - 08.06.2022 12:17
Aşama 1, hoodsuz bir birliğin R19'usun senin vazifen ne de sana karşı rol yapamayacakmışız onu anlamadım, kendini fazla yüksekte görüyorsun kanka.
İkinci olarak sana orada ic olarak "s*kerim" yazdığımı söylüyorum forumda da kibarlık olsun diye cima eyledimi kullandım.
Üç, sen bana ne zaman yazmışsın ya düşmeden önce? Dümen atmayı bırak sslerini at, sslerin yoksa da arkadaş admin kandırmaktan ceza alsın, bana bir kere bile bir şey yazmadı. Ayrıca yazsan ne değişir, hood olarak takıldığın yerde gelip düşürüyorum seni fear ya-pa-cak-sın.
« Son Düzenleme: 08.06.2022 12:21 japonaskeri »

#4 - 08.06.2022 12:24
Merhabalar,

Şikayet incelendi, herhangi bir sorun görünmüyor savunma geçerli. Buna ek olarak konunun başlığını kural dışı yaptığınız için forum puanı ekleyeceğim, tekrarı halinde forum üslubunuza dikkat edin.