Savunmamı yapayım, şikayetinizde belirttiğiniz üzere aracı alıp bakıma gidecektik diyorsunuz, sizinde söylediğiniz gibi gidecektik ama gitmedik gitmediğimiz için size dört yüz elli dolar verdim yani beni bir yere bıraktığınız için bu parayı aldınız sadece her neyse bunlar rolsel durumlar olduğu için bu konularda pek açıklama gereksinimi hissetmiyorum..-Fear RP kural ihlali yapılan bir durum yok ortada bir ara sokaktayız, aksine sizin Fear Rp yaptığınız durum mevcut. Kişi bir takım uyarılara rağmen takım elbiseli gerizekalı, salak vesaire gibi cümleler kullanıp karakteri kışkırttı, provoke etti ve sonucunda böyle bir durum yaşandı.
Kuralda belirtildiği gibi esir alınma yaralı durumuna düşme gibi durumlarda korkusuzca davranmak Fear Rp kural ihlaline girer, Fear RP ihlal içeriğine gelince gelince ateş ettikten sonra karakterinizi hastaneye götürmek için çaba gösterdim, olay mahalinden uzaklaşmak için araca bindirir emotesi verdim fakat /dene bile yapmadan emoteyle karşılık verip araçtan inip kendi arabanıza koştunuz..- Böyle durumlarda şans yanınızda olması gerekir ve yaralı rolündeki bir adamın kendi arabasına koşması garip, sürünme emotesi verip koşarak arabanıza binmeniz de garip, karşılanır.
karakteriniz yaralandı ve arabaya binip kapılarını kilitleyip git artık pislik herif gibi cümleler kullandınız, aracın camının kurşun geçirmiyor olduğunu düşünmeniz gerek böyle bir durumda ki kendinizi güvene alıp bu şekilde konuşabilesiniz.;
Chatlog devamı;
[13:19:56] * Swag Preper adamı arabasına bindirir.
[13:20:03] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Sahip: [Swag Preper] - Model: [Tahoma] - Plaka: [AC4 G33651] - Kilometre: [1473.95]
[13:20:03] {99C794}[ARAÇ]{C8C8C8} Motor Ömrü: [50/100] - Ceza: [$1,000] - Fiyat: [$39,000] - Vergi: [$2,184]
[13:20:07] * Hector Stewart araçtan kendini geri atar, sürüklenerek çekiciye gider.
[13:20:09] Hector Stewart: Bırak beni!
[13:20:16] Swag Preper: Hastaneye götüreceğim gerizekalı!
[13:20:20] Swag Preper: Bu halde araba kullanamazsın.
[13:20:21] * Hector Stewart kendini yan koltuğa atar, kapıları kilitler.

DM konusundaki SS'lerim aşağıda mevcut arkadaş karakteri provoke ediyor, karakteri sinirlendirmek için elinden geleni yaptı, git vesaire gibi uyarılara karşılık takım elbiseli gerizekalı, salak gibi cümleler kullandı , kurallara sığınıyormuş görüntüsü vererek bu şekilde konuşuyor fakat işler tersine döndüğünde yani şuanda bu olaya DM diyor,

Sonrasında sanırım polise şikayet rolü yapmış ve rol devamı o şekilde sağlanmıştır. Tarafımca her şey rol çerçevesi dahilince gerçekleşmiştir. Son karar admin'in teşekkürler.