Konu: Joe_Nelli, RetartedRP  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 05.06.2022 11:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joe_Nelli @Quizzex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @acars.o7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2022, 21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Joe_Nelli karakterini kaçırıyoruz, araç içerisinde çilek yiyeceğini tüketiyor, bunun yasak olduğunu biliyorum. Chati okursanız söylemek istediğimi anlarsınız, saçma rol.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İyi ve seviyeli forumlar.

« Son Düzenleme: 05.06.2022 16:41 izmirsefiri »

#1 - 05.06.2022 19:32
Savunma için 24 saatiniz bulunuyor. @Quizzex

#2 - 05.06.2022 23:59
Öncelikle merhaba gerçekten gülünç bir şikayet.
Aşağıda bırakacağım linkte buna benzer bir durumun sonucu mevcuttur. Çilek yiyeceğini canımı arttırmak için kullandım fakat size karşı bir üstünlük sağlamadım. Sadece yanlışlıkla atılan yumruklarda düşüp rolün gidişatını etkilememek için kullandım. Zaten rol içerisinde sigara içme rolüne karakterimi dahil ediyorsunuz. Sigara içebilen birisi çilekte yiyebilir ki, çileği üstünlük sağlamak için yemedim. Arabadayken RK  sürecindeydim size sıkamazdım zaten.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128922.msg773897#msg773897

#3 - 08.06.2022 22:33
Kaçırılma rolündeyken çilek gibi bir meyve yiyorsun ve bu role yansıyor ne kadar mantıklı? Düşünsene, araçta silahlı adamlar var, vurulmuşsun ve götürülüyorsun, sonra canın aniden çilek çekiyor ve çilek yemeye başlıyorsun. :D Neyse, kararı admin verir ben ihlal olduğu için şikayet açtım zaten ihlal değilse büyük sorun demektir bu saçma rol kapsamına girer yani RetartedRP.

#4 - 09.06.2022 00:50
Her ne kadar gelen hatalı yumruklara vs. karşı rolün gidişatını bozmamak için canınızı yükseltmek için bu türden bir hareket yapılsa da hoş görünmüyor. Tek seferliğine uyarılıyorsunuz benzer bir ihlalde ceza alacaksınız. @Quizzex