Konu: [04.06.2022] Josef Lorze - Retarted RP  (Okunma sayısı 191 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.06.2022 11:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josef Lorze @HYzX22

Olaya dahil olan şahit karakter adı: TimHell Lazson @onurtoker - Nikolai Reznov @WulqueN

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2022 - 17:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garajda üç kişi sohbet ediyoruz. Bu şikayet ettiğim şahıs Josef, garaja giriş yapıyor. İlk olarak garajda mekanik olarak çalışan bir arkadaşımız ne istediğini uygun bir dil ile sorup öğrenmeye çalışıyor. Buna yanıt olarak Josef ''Bu adam burada niye yatıyor amına.'' diyor, karşılığını sözlü bir şekilde veriyoruz ve ''Benim olduğum yerde yatamaz'' diyor. Bunun yanında bu sözleri söyledikten sonra ''egzoz patlatır ve uzaklaşır'' emotesi ile garajdan çıkış yapıyor. Bizim bölgemizde yaptığımız rol dahilinde böyle bir saçmalık ile karşılaştık. Tamamıyla saçma bir eylem gerçekleştirdi. Biz orada üç kişiyiz ve kendi bölgemizde rol yapıyoruz. Bu sözleri söyleyip, egzoz patlatıp kaçman gibi bir durum mantıklı değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 05.06.2022 15:40
Bu rol dahilindeki şımarıklığı bize karşı yapmak zorunda değilsin. Biz de her kaçanı kovalamak zorunda değiliz. Bu konuda bir yanlışın var ki bu yanlış dolayısıyla bu şikayeti açtım. Bunu yapmaya hakkın yok, yarışçı diyip bildiğin insanlar rol dahilinde sadece araç kullanmıyorlar. Bu bölge dahilinde, bize yaptığın bu hareket yanlış ve karşılığını OOC şekilde almalı. Kararı yetkiliye bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 05.06.2022 15:44 sDARK »

#2 - 05.06.2022 22:49
Şahitliğimi onaylıyorum, gerçekten aktif rol ortamında trolledi yapılan çok yanlış birşey. :colt:

#3 - 06.06.2022 00:13
Karakterin TimHell ile yakınlık gösterircesine bir eylem gerçekleştirmiş mi? Gerçekleştirmemiş. Normal bir diyalog dahilinde konuşmuş mu? Konuşmamış. Laf sallayıp egzoz patlatarak gitmiş. ''Yoo ben sadece adama laf salladım'' diyorsan da yapamazsın. İşte bunu yapamazsın, o bölgede o kişiler arasında o hareketi yapamazsın. Bu mantıklı bir hareket değil.

#4 - 07.06.2022 09:51
Tekrardan merhabalar oluşumunuz bir mafya oluşumu degil benim oraya gelip korku rolü yapmam saçma olur

Buna maalesef oyuncular karar vermiyor. Sunucu kuralların da açık ve net bir şekilde yazıyor; onaylı illegal birlik bölgelerin de, birlik üyelerine karşı Fear-RP yapılması zorunlu. Korku rolü yapmanız için o bölgede ki insanların mafya olması gerekmiyor. Arkadaşınla aranda olan samimiyetin diğer üyeleri ilgilendirmez.

Bunlar dışında, orada ki rol ortamının baltalanması gibi bir durum yok. Ceza verilmeyecek.