Daha önce bu karakteri aktif olarak savaştığımız birliğin hoodunda maskesiz ve aktif bir rol içinde gördüm. Biraz araştırdıktan sonra karakterin aktif olarak savaştığım birliğin üyesi olduğunu anladım. Ortalıkta kesinllikle dm ile uzaktan yakından alakalı bir durum yok, emotumu veriyorum ve rolüme giriyorum. Mahalleye aktif bir savaş varken gelip gözcülük yapıyor ve rollü bir şekilde bunu dile getiriyoruz. Sonrasında emotumu veriyorum adamın düşman olduğu kesinleşiyor ve yanlış bir hareket yapmamak için soru atıyorum. Ganton gym kesinllikle gbi değil ayrıca arkadaş dışarı çıkıp hit aldıktan sonra içeriye tekrar giriyor illegal rolde gbi sığınamaz. Sonuçlanabilir.
Videolu kanıt:
DM konusunda hatalıymışım kusura bakmayın ama ben senin emoteni göremedim çok önceden vermişsin ve ben görmedim.
canım aktif bir savaş olduğu için genel bir emot veriyorum, çünkü her dakika hit alma durumum veya düşman ile karşılaşma şansım var. Bölgemi savunmak adına böyle bir emot verdim aktif bir savaş olmasa haklısın. Bugüne kadar dm atma veya arayışı içinde olmadım, videom mevcut sende kararını verebilirsin bence. Sonuçlanabilir.