Konu: [04.06.2022 - Kapriel Piruzian] Aktif Rolde /b Kullanımı  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.06.2022 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kapriel Piruzian - @Teaxy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sonny Blanchard
Neff Baumann
Gennady Ginsburg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.06.2022 - 02:31

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhlal açık bir şekilde ortada. Aktif bir rolde karşı taraf /b kanalından olumsuz hitaplarda bulunuyor ve rolü baltalıyor. Bu durumdan rahatsız oldum, gerekenin yapılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.06.2022 16:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

+ olarak olay yerinde herhangi bir hile kullanımı ya da buna benzer bir kural ihlali yaşanıldığı zaman /b kanalından veya /pm kanalından belirtmeden direkt olarak forum üzerinden şikayet açabilirsiniz.

#2 - 04.06.2022 16:55
Şahitliğimi onaylıyorum.

+ olarak olay yerinde herhangi bir hile kullanımı ya da buna benzer bir kural ihlali yaşanıldığı zaman /b kanalından veya /pm kanalından belirtmeden direkt olarak forum üzerinden şikayet açabilirsiniz.

Yaptığınız ihlali size karşı belirtmek istedim. O anda rolün gidişatına devam ettim, hiçbir sorun yaşatmadım. + olarak /b bölmem o kadar fazla bir şeyi etki etmedi, savunmam bu kadar. Başka ekleyeceğim bir şey yok.

#3 - 04.06.2022 16:59
Ooc kanalları her ne kadar karşı tarafın ihlalini söylemek için dahi kullanmamanız gerekiyor. Ayrıca ooc kanalları kullanıp kullanmamanızın rolün gidişatına etkisi olmasa bile bundan rahatsız olunmuş olabilir. Tek seferliğine uyarılıyorsunuz benzer bir durumun tekrarında ceza alacaksınız. @Teaxy