Konu: [Maske_22487 - David_Tevrizian] WALLHACK  (Okunma sayısı 266 defa)

#0 - 14.06.2022 14:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Unexpec0 David_Tevrizian
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12/06/2022 - 00:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar East Beach'de bulunan evime gidiyordum. Kendi ekranımda adamın ismi bile gözükmezken bu kadar emin bir şekilde inip sıkması gerçekten ilginç. Arkadaş hileye o kadar kendini kaptımış ki normal oyun oynuyormuş gibi hileye göre hareket ediyor. Kişinin hile olduğu gayet açık ve ortada. Hile kullanıp banlanmamak için ecel terleri döküyorlar.  :)
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı alması.
« Son Düzenleme: 14.06.2022 14:16 Skysurge »

#1 - 14.06.2022 14:40
seni vurmak için hile kullanmaya gerek mi var  8)

savunma yapacağım

#2 - 14.06.2022 14:54
seni vurmak için hile kullanmaya gerek mi var  8)

savunma yapacağım
Demek ki gerek duymuşsun ki hile kullanmışsın. Burada konuşacağına kanıtlarla konuş.

#3 - 14.06.2022 15:26
Öncelikle merhabalar. Buraya video ve ekran görüntüleriyle birlikte savunma yapacağım.

Sizi vurmadan yaklaşık 2 dakika önce aynı yerde Robert Castucci'i vuruyoruz ve 2 dakika sonra olay yerine geliyorsunuz. Evinize geldiğinizi söylemişsiniz fakat ne hikmetse sizin vurulduğunuz yerde Robert Castucci de var, her neyse. Robert Castucci'nin 180 saniye boyunca kalkmasını bekledik ve onu arabaya bindirecektik. Tam o sırada siz etrafta dolaşırken bizde düşmemek adına etrafta turluyorduk kısacası IC yüksek rütbelilerin söylemesine göre etrafı kontrol ediyorduk. O sırada bizim gruptan birisi sizi kovalamaya başlıyor ve bu olaylara defalarca dahil olduğunuz için size sıkmak zorunda kalıyoruz. Videomda göreceğiniz gibi hiçbir şekilde hile yok, bir oyun için hile açmayı da düşünmüyorum. Ortada wallhack göremiyorum, savaş bölgesinde vurulmanız gayet normal.Lütfen savunma yaparken toxicliği bir kenara bırakarak yaparsanız sevinirim.

Savunmam bu kadar.

(bu kısımda sizi düşürmeden 2 dakika önce olay yerinde aktif çatışma olup, Robert Castucci'i yakaladığımızın kanıtı.)

(bu kısımda ise sizi vururken benim oyun ekranımdan bir görüntü hiçbir şekilde oynanma yok hile yok)
(videomdan bir görüntü daha ss olarak aşağı bırakıyorum, sizin vurulduğunuz sırada Robert Castucci'nin de ileride olması.)

« Son Düzenleme: 14.06.2022 16:17 Unexpec0 »

#4 - 16.06.2022 23:54
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın hile olduğunu kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.