Öncelikle merhabalar. Buraya video ve ekran görüntüleriyle birlikte savunma yapacağım.
Sizi vurmadan yaklaşık 2 dakika önce aynı yerde Robert Castucci'i vuruyoruz ve 2 dakika sonra olay yerine geliyorsunuz. Evinize geldiğinizi söylemişsiniz fakat ne hikmetse sizin vurulduğunuz yerde Robert Castucci de var, her neyse. Robert Castucci'nin 180 saniye boyunca kalkmasını bekledik ve onu arabaya bindirecektik. Tam o sırada siz etrafta dolaşırken bizde düşmemek adına etrafta turluyorduk kısacası IC yüksek rütbelilerin söylemesine göre etrafı kontrol ediyorduk. O sırada bizim gruptan birisi sizi kovalamaya başlıyor ve bu olaylara defalarca dahil olduğunuz için size sıkmak zorunda kalıyoruz. Videomda göreceğiniz gibi hiçbir şekilde hile yok, bir oyun için hile açmayı da düşünmüyorum. Ortada wallhack göremiyorum, savaş bölgesinde vurulmanız gayet normal.Lütfen savunma yaparken toxicliği bir kenara bırakarak yaparsanız sevinirim.
Savunmam bu kadar.
(bu kısımda sizi düşürmeden 2 dakika önce olay yerinde aktif çatışma olup, Robert Castucci'i yakaladığımızın kanıtı.)
(bu kısımda ise sizi vururken benim oyun ekranımdan bir görüntü hiçbir şekilde oynanma yok hile yok)
(videomdan bir görüntü daha ss olarak aşağı bırakıyorum, sizin vurulduğunuz sırada Robert Castucci'nin de ileride olması.)