Konu: Vartavar Karapetyan rk  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 13:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar_Karapetyan | @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jasper_Bethell
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Rk ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir kere vuruyor, sonra kasıtlı olarak ikinci kez vuruyor. Toplam 2 kere rkya düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yerde yatırmaktan mı zevk alıyor sırf ateş etmek için mi oyuna giriyor, kafa attıktan sonra bir yumruk yiyince ooc mi delleniyor anlamadım. Ceza verilmesini istiyorum.

#1 - 29.05.2022 13:58
Kasıtlı bir şey yok, rolde gelişen durumlara ek olarak bu şekilde rol yapıldı. Rolü rolde bırakıp yazsan yardımcı olurdum, büyütmeni gerektiren bir durum değil JAPONASKERİ. Role bakarsan saçma bir rol döndürdüğünün farkında olmalısın; Sokakta torba tutan adamı kollamak için gelen mahalle abisi (?), iç açıcı bir rol değildi. Birlik yöneticisiyle yapılan role dahil oldun, bundan ibaret.
İkinci kez vurulma kısmına gelinirse; Bulunduğun birliğin yöneticisiyle aramızda geçen diyalog sonrası seni tekrar vurdum, her şey role uygun gelişti. @Cullenz , duruma dair açıklama yapacaktır. Rol bu, yumruk attığın zaman etki olarak mermi ateşlenebiliyor, büyütme.
« Son Düzenleme: 29.05.2022 14:01 Sidelya »

#2 - 29.05.2022 14:34
Kanka büyütmüyorum sen çok gerilmişsin de. 1. Karakterim mahalle abisi değil :D İnsider bile değil, arkadaşıyla beraber gidiyor sadece. Ek olarak yaptığın Non-rp bir davranış ayrıca. CK iznini hem birlik lideri hem ben vermemişim. Bunun üzerine hala ateş açıyorsun, ne bu zorla ölmeli miyim? Kimin saçma rol yaptığını bir daha düşünelim. SİDELYA. Ben de o zaman artık sokakta vurduğum insanlar bana ck izni vermeyince bir kere daha bir kere daha sıkayım, zorla ck edeyim. Yok öyle bir şey canım benim.

#3 - 29.05.2022 14:36
./me bütün vücudunu delik deşik eder. Bu nece bir emote üstadım ya, ne ara ck izni verdim de haberim yok? Arkadaşın retarded ya da non artık akabinde buna admin karar verir, oradan da cezalandırılmasını istiyorum.

#4 - 29.05.2022 14:37
Kanka büyütmüyorum sen çok gerilmişsin de. 1. Karakterim mahalle abisi değil :D İnsider bile değil, arkadaşıyla beraber gidiyor sadece. Ek olarak yaptığın Non-rp bir davranış ayrıca. CK iznini hem birlik lideri hem ben vermemişim. Bunun üzerine hala ateş açıyorsun, ne bu zorla ölmeli miyim? Kimin saçma rol yaptığını bir daha düşünelim. SİDELYA. Ben de o zaman artık sokakta vurduğum insanlar bana ck izni vermeyince bir kere daha bir kere daha sıkayım, zorla ck edeyim. Yok öyle bir şey canım benim.
Aramızda olan farkı attığımız iletilerden anlarsın, beni kendinle polemiğe sokma. Senden CK izni isteyen olmadı, Fear RP ihlalini yaptıktan sonra yağ gibi su üstüne çıkma davranışların beni güldürüyor, gerekeni rolde yaptım. Sağlıcakla asker.

#5 - 29.05.2022 14:38
Tamam SİDELYA. Gerisine artık admin karar verir, iyi eğlenceler diliyorum cano.

#6 - 30.05.2022 04:44
RK konusundan hüküm giydirmek için yeterli bir kanıt görünmüyor fakat bir Vartavar_Karapetyan karakteri Hatalı Emote kullanımından dolayı cezalandırılacak. Karakterin ck izni olmadan bu tarz roller yapmanız doğru değil.