Konu: Liam Wallace//Matthew Lowe Mixing  (Okunma sayısı 122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.05.2022 15:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Liam Wallace @tiphied  Matthew Lowe @Street Plug

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, Liam karakteri ile biraz atıştık rol güzel gidiyordu fakat bir anda Matthew karakteri yanımızda belirip bana saldırdı, yanımda hiç o karaktere IC yolla ulaşmadı, mixing yaptığını düşünüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Liam ile atışmamız
Spoiler: GösterGizle

Matthew karakterinin yanımızda belirmesi

Birlikte beni düşürmelerinin kanıtı

Ek açıklamalar(varsa): Savunmalar tek ileti halinde olursa sevinirim

#1 - 29.05.2022 15:29
bizim takıldığımız sokak burası, arkadaşımın beni görüp yanıma gelmesi gayet normal. zaten oradaydı. karakter tanıtımımızı incelerseniz görürsünüz zaten;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130433.0

basit bir rol olduğu için ekran görüntüsü almayı tercih etmedim.

ekran görüntüsünüde inceleyebilirsin dostum, bağırıyorum. bu tarz roller için mix yapmayı tercih etmiyoruz biz  :)
« Son Düzenleme: 29.05.2022 15:32 tiphied »

#2 - 29.05.2022 15:34
Arkadaşın attığın ekran görüntüsünde gözükmüyor bu net bir kanıt değil, artı olarak senin karakterini takip etmiyorum bilmiyorum kim olduğun beni ilgilendirmez orada evim var bana hiç tanımadığın birine böyle roller de sergileyemezsin, şikayete retarded RP de ekliyorum.
« Son Düzenleme: 29.05.2022 15:49 El Chapo7 »

#3 - 29.05.2022 15:36
anladım

#4 - 30.05.2022 04:48
Merhaba, savunmada "burada" diye bir sesleniş görünüyor kavgadan önce. Bu kabul edilebilir bir savunma, nedenini açıklayacak olursak;

Chatlogunuza düşen her şeyi duymuş rolü yapabilirsiniz, buna izniniz var. Kavga yaşanmadan chatloga düşmesi karakterin oraya gelmesini sağlayacak kadar açık ve net. İşlem uygulanmayacak.