Konu: Emotesiz silah kullanma.  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 23.05.2022 17:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı: 23/05/2022

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23/05/2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Emotesiz silah kullanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabaya bindim, kaçmaya başladım adam gelip sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını dilerim.

#1 - 24.05.2022 12:12
@GunPowder Cevabınız bekleniyor. Ayrıca, aracınızı yolda bulup alan yada çalan bir kişiyi takip edip AK 47 ile vurmak ne kadar mantıklı? Savunmanızı ve yaptığınız rolün amacını-detayını açıklayın.

#2 - 24.05.2022 16:10
@GunPowder Cevabınız bekleniyor. Ayrıca, aracınızı yolda bulup alan yada çalan bir kişiyi takip edip AK 47 ile vurmak ne kadar mantıklı? Savunmanızı ve yaptığınız rolün amacını-detayını açıklayın.

O dakika silahlıydım, çatışma içinde olduğum için aracımı kitlemiştim ve bir baktım aracım yoktu. O arada aracımın gpsini bularak kişiye ateş etmek mecburiyetinde kaldım, ayrıca aracımda başka bir silah daha bulunuyordu. O yüzden arkadaşın herhangi bir kovalama sırasında silahımı polislere kaptıracağı olasılığını da hesap ederek ani bir seçim yapmam gerekiyordu, yakalamak için tek çarem ateş etmekti. Ateşimi ettim. Emotemi de aşağıya bırakıyorum.

SS yeterli olacaktır diye düşünüyorum, ayrıca karakteriniz alt karakter ve böyle araç çalma rollerine girişemezsiniz. Bu yüzden gerekli cezayı almasını talep ediyorum. @Lutz
« Son Düzenleme: 24.05.2022 16:16 GunPowder »

#3 - 25.05.2022 13:33
Merhabalar, emote verdiğiniz taktirde karşı tarafın chatine düşmesi gerekiyor. Bu sebep ile ceza alacaksınız.