Konu: [22.05.2022] Hector_Esparza  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 23.05.2022 00:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hector_Esparza @mxsthxted

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.05.2022  - 22:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Refuse RP  - Ünlü ismi kullanma - Emotesiz Ateş Açmak (DM) - YKI

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, kişiyi Mikaiel Kalashnikov'un SMS'i üzerine almaya gidiyorum fakat verdiğim emotelere uyum sağlamadan araca binmeden shift+w kombinasyonu ile kaçıyor. Kişinin arkasından bacaklarına ateş ediyorum (düşürmüyorum, role devam etmesi için) kişi koşmaya devam ediyor. Daha sonra kişiyi köprü üzerinde görüp artık durması için emote atıp üzerine sürüyorum, düştükten sonra hiçbir şekilde emote vermeden ayağa kalktığı gibi ateş açıyor ve karakterimi düşürüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 25.05.2022 06:19 Sidelya »

#1 - 23.05.2022 18:51
Merhabalar.
Sanırım arkadaş düşünce biraz sinirlenmiş  >:(, buradan başlayalım.
1)Refuse RP ;
Öncelikle karakterimi zorla arabaya sokarken /dene bile atmadan emote ile araca sokuyorsun.
Karakterim yaralı değil, yani zorlukla sokabilirsin ki senden kurtulmama rağmen (senin aksine /dene ile) aynı emoteyi tekrar atıyorsun orada aramızda mesafe varken bile.
Karakterin aşırı kaslı değil ve düz MTA rolü ile birini araca öylece sokamazsın. Karakterim 10 yaşında değil, 24 yaşında.

2)Emotesiz Ateş Açmak+(YKİ);
Senden tekrar kurtulup kaçtığımda ise arkamdan ateş açıyorsun ve doğal olarak emote vermeme gerek yok. (ateş eden karşı taraf)
Beni sistemsel düşürmek istemediğin için mi defalarca ateş ettin?
Arkasından aracına binip /me adamı ezer. gibi bir emote ile üzerime aracını sürüyorsun, beni öldürmeye çalışan bir karaktere emote vermeme gerekmiyor.
Ateş eden taraf sensin, aracı üzerime sürmeye çalışan sensin. Otomatik olarak emote atmama gerek yok, kurallarda var. İncelersin.
Senden kaçtığım an zaten aramızda mesafe vardı ve düşmediğim için yaralı rolü yapmama gerek yok, çatışmayı sürdürdüm ve seni düşürdüm.

3)Quit cevabı(KANIT YOK);
Oyundan çıkma olayı ile ilgili bir kanıt yok, zaten böyle bir şey olmadı. Seni vurduktan sonra biraz dolaştım hatta interiora girip bekledim.
(Bulmanızın imkanı yoktu, çünkü bana veya bir birlik üyesine ait olan bir yere girmedim random bir eve girdim.)
Kanıtın olmadığı şeyi şikayete eklemen gereksiz.

4)Ünlü İsmi;
Latin isimlerin çoğu aynı hatta birbirinin bile aynısı. Bahsettiğiniz kişi 61 yaşında herhangi bir tanınırlılığı yok ve hiç bir yerde sosyal medyada olsun bir haberi ya da hesabı yok. Yani kişi ünlü değil, sıradan bir insan sadece bir mesleği var.
Nasıl ki altınordu futbol takımında oynayan 500 takipçili birine ünlü demiyorsan, bu adam da ünlü değil.
Google'a kişinin adını yazdığınızda çıkan tek şey tonton bir amcanın suratı ve futbolcu yazısı.

Ekstra iletiye gerek yok, iyi forumlar.

#2 - 23.05.2022 21:44
Merhabalar.
Sanırım arkadaş düşünce biraz sinirlenmiş  >:(, buradan başlayalım.
1)Refuse RP ;
Öncelikle karakterimi zorla arabaya sokarken /dene bile atmadan emote ile araca sokuyorsun.
Karakterim yaralı değil, yani zorlukla sokabilirsin ki senden kurtulmama rağmen (senin aksine /dene ile) aynı emoteyi tekrar atıyorsun orada aramızda mesafe varken bile.
Karakterin aşırı kaslı değil ve düz MTA rolü ile birini araca öylece sokamazsın. Karakterim 10 yaşında değil, 24 yaşında.

2)Emotesiz Ateş Açmak+(YKİ);
Senden tekrar kurtulup kaçtığımda ise arkamdan ateş açıyorsun ve doğal olarak emote vermeme gerek yok. (ateş eden karşı taraf)
Beni sistemsel düşürmek istemediğin için mi defalarca ateş ettin?
Arkasından aracına binip /me adamı ezer. gibi bir emote ile üzerime aracını sürüyorsun, beni öldürmeye çalışan bir karaktere emote vermeme gerekmiyor.
Ateş eden taraf sensin, aracı üzerime sürmeye çalışan sensin. Otomatik olarak emote atmama gerek yok, kurallarda var. İncelersin.
Senden kaçtığım an zaten aramızda mesafe vardı ve düşmediğim için yaralı rolü yapmama gerek yok, çatışmayı sürdürdüm ve seni düşürdüm.

3)Quit cevabı(KANIT YOK);
Oyundan çıkma olayı ile ilgili bir kanıt yok, zaten böyle bir şey olmadı. Seni vurduktan sonra biraz dolaştım hatta interiora girip bekledim.
(Bulmanızın imkanı yoktu, çünkü bana veya bir birlik üyesine ait olan bir yere girmedim random bir eve girdim.)
Kanıtın olmadığı şeyi şikayete eklemen gereksiz.

4)Ünlü İsmi;
Latin isimlerin çoğu aynı hatta birbirinin bile aynısı. Bahsettiğiniz kişi 61 yaşında herhangi bir tanınırlılığı yok ve hiç bir yerde sosyal medyada olsun bir haberi ya da hesabı yok. Yani kişi ünlü değil, sıradan bir insan sadece bir mesleği var.
Nasıl ki altınordu futbol takımında oynayan 500 takipçili birine ünlü demiyorsan, bu adam da ünlü değil.
Google'a kişinin adını yazdığınızda çıkan tek şey tonton bir amcanın suratı ve futbolcu yazısı.

Ekstra iletiye gerek yok, iyi forumlar.

Savunmanı destekleyecek kanıt at, laf kalabalığı yapma

#3 - 25.05.2022 13:44
Merhabalar, kişi RK'lı durumda değilken "/me araca bindirir." tarzı bir emote ile araca bindirmeye çalışmanız yanlış bir davranış burada bir problem yok. Fakat emote ile silah çekip ateş ediyorsunuz akabinde eziyorsunuz ve 1 dakika sonra RK'lı konuma geliyorsunuz. Bu konuda karakter ceza alacak.

"Karşı taraf ateş açtı, emote vermeme gerek yok." Evet haklısınız ama bacaklarınıza ateş ediliyor ve üstüne eziliyorsunuz. Bu sebep ile ceza alacaksınız.