Konu: Purcell Pearson - Hatalı Karakter Kullanımı  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.05.2022 11:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Purcell Pearson - @tantanayapma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Karakter Kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar.
Kişinin yönettiği karakterinin OOC'de büyük bir yaşantısı ve kan donduran bir haberle öldürüldüğü biliniyor. Her yerde boy boy haberleri ve fotoğrafları mevcut.
Bildiğim kadarıyla bu tarz karakterleri yönetmek yasak.
Yönetmekle kalmayıp, Purcell Pearson'un OOC olarak tipinin bire bir aynısını skin olarak attırmış. Her şeyi kanıtlarıyla aşağıya bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
•Purcell Pearson ölüm olayı ile ilgili haberler;(Sadece bir kaçı)

•Purcell Pearson ile ilgili televizyon ve youtube haberleri;
Spoiler: GösterGizle
(FOX6 News Milwaukee TV KANALI)

https://www.youtube.com/results?search_query=Purcell+Pearson+&sp=CAM%253D
(Adını youtube'ye yazınca olayla ilgili sayısız videolar mevcut)

•Purcell Pearson google'da yazdığınızda bile boy boy görselleri;

•Purcell Pearson'un OOC tipi ve kişinin skini benzerliği;

Ek açıklamalar(varsa): Karakteri OOC'de hikayesi olan ve siyahi bir adamın hikayesi ile birebir şekilde yürütüyor. Her şeyi alıntı, değişsin.

#1 - 22.05.2022 11:47
Kankiiiiii skini attirdigimda Navier çarındaydım asdas yaniii

#2 - 22.05.2022 11:49
Tamam, geri dön o zaman. Ne diyelim. O:-)

#3 - 22.05.2022 11:55
Tamam, geri dön o zaman. Ne diyelim. O:-)
İmla kuralına uyup onu bile yanlış yapıyorsun. Her neyse arkadaşım, edebiyat öğretmenin olmayacağım. Savunmalık bir şey yok. Sunucuda ki herkesin adını googleye yazsak çıkar, OOC kini bırak artık. Ben şikayet yemekten sıkıldım, sen açmaktan sıkılmadın. Zamanını böyle şeylere harcaman üzünç ve gülünç. Adına üzülüyorum.

#4 - 22.05.2022 12:00
Rol sistemi böyle yürümez, tamamen yeni bir kişilik, yeni bir karakter ile geçmişini kafanda tasarlayarak belki alıntı yaparak yürütebilirsin ama birilerinin hikayelerini ve tipini yürütemezsin.
Pablo Escobar nickini koyamıyorsan, o nicki kullanarak da karakterini yönetemezsin.
Sadece nick olsa yine iyi, her şeyini alıntı haline getirmişsin. Başkasının karakterini yönetmek yerine kendine sıfırdan bir karakter oluşturabilirsin.  :)

Alıntı
Sunucuda ki herkesin adını googleye yazsak çıkar, OOC kini bırak artık.
Yazdım ve çıkmadı. Çünkü karakterim çalıntı değil, kendim oluşturdum kendim yürüttüm.

#5 - 22.05.2022 12:03
Bütün Sureno birliğinin ismini Google arayıcısına yazıp oluşum şikayeti açıyorum. Çünkü ben OOC kinci biriyim, oyunda vurulup forum savaşı başlatırım. Selamlar.......
« Son Düzenleme: 22.05.2022 12:04 tantanayapma »

#6 - 22.05.2022 12:06
Alıntı
oyunda vurulup forum savaşı başlatırım.
Biz yine bir kere vuruluruz, adam kalmayınca RK yaparak savaşmak yerine kalan adamlarla devam etmesini de biliriz. :garip:

Her neyse, savunma yapmak yerine yine kendi kafanda kurduğun şeyleri şikayetin altında yorum olarak tartışmaktan başka bir şey yapmayacaksan yetkili kararı bekleyelim.  :)

#7 - 22.05.2022 12:09
Alıntı
oyunda vurulup forum savaşı başlatırım.
Biz yine bir kere vuruluruz, adam kalmayınca RK yaparak savaşmak yerine kalan adamlarla devam etmesini de biliriz. :garip:

Her neyse, savunma yapmak yerine yine kendi kafanda kurduğun şeyleri şikayetin altında yorum olarak tartışmaktan başka bir şey yapmayacaksan yetkili kararı bekleyelim.  :)
Bekleyelim.

#8 - 23.05.2022 13:43
Merhabalar, bu tarz karakter isimlerine izin vermiyoruz. @tantanayapma En kısa sürede karakterinizin adını değiştirin.