Konu: [14.05.2022] Jaydee_Celfod-Retarded-rp  (Okunma sayısı 69 defa)

#0 - 14.05.2022 02:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Celfod @kaanthewestside

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennady_Ginsburg @Dusty Jayla Spooky

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarded-rp kurallar da bulamadım.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Idlewood sokağın da dolanırken durduk ve Jaydee Celfod adlı karakterin sibop kapağı çalma rolünü yanında durduğumuz için gördük bunun üzerine kendisine sorular sordum ve hiçbir şekil de sebep sonuç ilişkisi olmadan agresiflik gerçekleştirip taş atma rolü yaptı daha sonra da bölgeden uzaklaştık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bulunmuyor.

#1 - 14.05.2022 02:48
Tehlikeli bölgedesiniz, karakterimi suçluyorsunuz. Motorun üstündesiniz, etrafınızda rolsel olarak ve normal oyuncu olarak bir çoğu insan var. Burada ihlali yapan taraf sizsiniz, çocuk karakter yönlendiriyorum. Rollerden karelerime bakarsanız..- Fark edeceksiniz ki karakterim bu tarz olaylara meğilli, nasıl veya neden bu tarz roller yapıyorsun gibi beni yargılama hakkınız bulunmuyor. İC olarak karakterim çocuk ve kendi mahallesinde, ayrıca şunuda eklemek isterim "Onaylı" bir hood içerisindesiniz, karakterime suçlama yaparsanız ve üstelerseniz gereken tepkiyi ortaya koyacaktır.

İyi geceler, iyi forumlar. Yetkili kararı beklenebilir

#2 - 14.05.2022 02:54
Tehlikeli bölgedesiniz, karakterimi suçluyorsunuz. Motorun üstündesiniz, etrafınızda rolsel olarak ve normal oyuncu olarak bir çoğu insan var. Burada ihlali yapan taraf sizsiniz, çocuk karakter yönlendiriyorum. Rollerden karelerime bakarsanız..- Fark edeceksiniz ki karakterim bu tarz olaylara meğilli, nasıl veya neden bu tarz roller yapıyorsun gibi beni yargılama hakkınız bulunmuyor. İC olarak karakterim çocuk ve kendi mahallesinde, ayrıca şunuda eklemek isterim "Onaylı" bir hood içerisindesiniz, karakterime suçlama yaparsanız ve üstelerseniz gereken tepkiyi ortaya koyacaktır.

İyi geceler, iyi forumlar. Yetkili kararı beklenebilir

Ora da gördüğün gibi seni görüyorum ve sana soru soruyorum, herhangi bir şekil de agresif bir rol belirtmiyorum yapmıyorum ters cevap vermiyorum. Fakat Jaydee karakteri saldırgan bir tavırla karşılık veriyor benim rahatsız olduğum konu bu. İstediğin gibi rol gelişimi, karakter gelişimi yapabilirsin buna ben karışamam karakter senin yönetimin de. Ora da rahatsız olduğum konuyu belirttim sadece yaptığın rol de sebep-sonuç ilişkisi bulunmuyor.

#3 - 17.05.2022 08:59
Merhabalar, ne kadar sanal dünyada açık dünya oyunu oynasakta belli başlı kurallar çerçevesinde oynamamız gerekiyor ve rollerimizi buna göre şekillendirmemiz gerekiyor. Bu sebep ile "benim karakterim sinirli, benim karakterim asi, benim karakterim çete üyesi." gibi şeyleri pekte kabul etmiyoruz. Bu olayda çok büyütülecek bir şey yok. @kaanthewestside Bu seferlik sizi uyarıyorum rollerinizi biraz daha relax seviyeye indirin.