Konu: Azad Makayel - DM - 07.05.2022  (Okunma sayısı 198 defa)

#0 - 07.05.2022 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Azad_Makayel @DERDEAM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salvatore_Gallucci @Cewdet Joe_Nelli @Quizzex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07.05.2022 - 00:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamlar. Biz araba ile gezinirken bir motorlunun bizi izlediğini gördük, U dönüşü yaptık ve motorlu bize çarptı. İleri de bir sultan da bizi izliyordu. Biz kaza rolünü yaptıktan sonra benzin almaya doğru gidiyorduk. Bir anda yolumuzu kesen Tatar'a yolu açar mısın dememize rağmen yolu açmıyordu. Bir anda Drive-by'a kalkıp silah ile bize sıkmaya başladı. Daha önceden yaşanan olay kapanmasına rağmen bu rolü agresif ve DM amaçlı devam ettirdikleri ortada. Ceza almalarını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Peter Kozanevic karakterinin bizi takip ettiği ve sonra kaza yaptığımız görüntü;

Kazadan sonrasında ise Povschevo hoodunun önünde yol kestikten sonra "Yolu aç" dedikten hemen ardından bize ateş ettikleri video;
https://streamable.com/v3fix3

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 07.05.2022 15:33 Skysurge »

#1 - 07.05.2022 01:13
IC kin var arkadaşım. DM amaçlı sıkmadık, hood bölgesinde bakışma gerçekleşti, ardından beni çağırdılar. O nedenden ötürü ateş ettim, zaten ateş ettiğim hood benim bulunduğum birliğe ait. IC kine şahit olacak arkadaşları etiketliyorum. @blackisback @Forzabey şahittir.

#2 - 07.05.2022 01:16
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu yapılan DM'den başka bir şey değil. Umarım gerekli cezalar verilir.  :sampanya:

#3 - 07.05.2022 01:30
IC kin var arkadaşım. DM amaçlı sıkmadık, hood bölgesinde bakışma gerçekleşti, ardından beni çağırdılar. O nedenden ötürü ateş ettim, zaten ateş ettiğim hood benim bulunduğum birliğe ait. IC kine şahit olacak arkadaşları etiketliyorum. @blackisback @Forzabey şahittir.
Öncelikle selam, direkt konuya gireceğim; Bakışma sonucu ateş ettiniz ve ben ve arkadaşlarım size karşı (agresif) rol yapmadık, buna rağmen küçük yol kavgasında bize sıktınız, IC kin olması ve ya olmaması bir şey farketmez bu yaptığınız DM'e girer. Her dik dik bakana sıkacaksak herkesi vurmamız gerek değil mi, teşekkürler bundan sonrası adminlerin inisiyatifine kalmış iyi roller teşekkürler.

#4 - 07.05.2022 02:53
Sizlere de iyi günler. Her dik bakana sıkmak etik olmaz, haklısınız. Ancak IC olarak kinimiz vardı. IC adı Petar ( @Forzabey ) arkadaşa silah çekip agrasif rolde bulundunuz. Kendisi gelip bunu bize IC olarak belirtti. İlk başta ateş edilmeyecekti, konuşmaya gelmiştik. "Silah" kelimesinden sonra gerekli anı bekledik. Denilenin aksine bir durum yani. Etiketlediğim arkadaşlar saatten ötürü aktif değillerdir, olunca zaten olayı onlar da beyan ederler.  İlk savunmada tüm detayları veremedim. OOC olarak bir işim vardı.
« Son Düzenleme: 07.05.2022 03:00 DERDEAM »

#5 - 07.05.2022 15:17
IC kin olduğunu doğruluyorum.

#6 - 16.05.2022 10:27
IC kin var arkadaşım. DM amaçlı sıkmadık, hood bölgesinde bakışma gerçekleşti, ardından beni çağırdılar. O nedenden ötürü ateş ettim, zaten ateş ettiğim hood benim bulunduğum birliğe ait.

Kapanan bir olaydan dolayı karakterleriniz birbirinize kin tutabilr, durum ne olursa olsun " ıc kin var, bakışma gerçekleşti ve o nedenden ötürü ateş ettim " Bu tarz bir savunmayı yada olayı kesinlikle kabul etmiyoruz. @DERDEAM karakteriniz cezalandırılacak, role dahil olan diğer oyuncularda birdahaki sefere daha dikkatli olmalı.

İyi forumlar.