Konu: [13.5.2022 - Christian_William] Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 13.05.2022 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christian_William @bloodx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tivonte_Goodwin @OZENX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.5.2022 20:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi düşmanımız, beş dakika önce vuruluyor fakat hiç birşey olmamış gibi motoruna binip seyehat ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerektiği cezayı almasını talep ederim.

« Son Düzenleme: 13.05.2022 20:23 stenly »

#1 - 13.05.2022 22:53
Merhaba,
Kişiler vurduktan sonra sürekli hoodda gezip durdu bende rkli olduğum için eve gidip afk atacaktım kötü bir niyetim yoktu.

#2 - 13.05.2022 23:51
IC yollar ile yardım isteyip gidebilirdin çetendeki arkadaşlarınla hastaneye vs. Emote vermeden ayaklanıp motoruna binip geziyosun. Kişinin ceza almasını talep ediyorum.

#3 - 14.05.2022 11:31
Tekrardan Merhaba,
Motorla gezmedim, yukarıda belirttiğim gibi hastaneye gittim tedavi oldum afk atmak için sonrasında geldim. Sizde gördünüz zaten gelip direk eve girdim.

Ayrıca kişinin son attığı screenshot'ta mix bulunuyor.

(( Savunmam bu kadar, daha fazla ileti göndermeyeceğim.))

#4 - 14.05.2022 17:38
Selam dostum,

Bir savaşta olduğumuz için ihlal yapmamak adına sesli sohbet iletişimi halindeyiz ve mikrofonum bulunmuyor. Sohbetteyken arkadaşlar RK'lı kişileri saydı ve birkaç İdlewood oluşum üyelerini saydılar ve bende düşürdüğümüz  Desmond_Rodgers karakteri İdlewood oluşum üyesiydi ve şuanda sizin oluşumunuzda, bunu pm den arkadaşıma bir yanlışlık olmaması için ilettim "desmond da idlewood" ve yazdığım vakit Desmond karakteri RK'lıydı, ortada bir mix yok.

Savunman dışında bir şey yazmazsan sevinirim.

#5 - 14.05.2022 17:47
AFK atıp atmayacağını bilemem.  RK süren varken taşıt süremezsin. Konuyu farklı yerlere çekmeye çalışmazsan seviniriz :)

#6 - 16.05.2022 09:34
Merhabalar, karakter ceza alacak.