Konu: Rick Payne - Sayısız kural ihlali  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 14.05.2022 15:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick Payne - @famuhar

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Poshevo-Southside üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda hepsi mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Non-rp, Trolling, Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selamlar, bugün rol esnasında bir karakterin sürekli rolü baltaladığını fark ettim. Seviyesine baktığımda, bir seviyeydi ve yapıcı olup başta uyarıp görmezden geldim devam etmesin diye.
-Poshevo birliği ile loca'da rol esnasında motorla önce locanın ortasına atladı.
(Non-rp, trolling)
-Hood içerisinde 3 karakter kaldırım ortasında dururken, yine aynı karakter bu kez truckerdan araba alıp karakterlerimizin üzerinden geçmeye çalışıyor. Şikayet açacağımı söylediğimde ise aç diyerek özelden, Ailevi ve ekstra hakaretlere maruz kalıyoruz.
(Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket)
-Poshevo birliğinden bir kaç kişiye daha ulaştım, kişi aynı şeyi onlara da yapıp vurulmuş. Trucker ile herkesin üzerine sürüyor. Sürekli roleplay kapsamında, karakterleri öldürmeye çalıştığı için vuruluyor ve bunun sonrasında /b chati üzerinden DM atıyorsunuz diyerek şikayet açacağını söylüyor. Çok takmamak gerekiyor, troll yapmaya gelmiş kitleden birisi olduğu bariz ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Non-rp, Trolling:
Spoiler: GösterGizle

Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin platforma ne amaçla geldiği bariz şekilde ortada. Yasaklanmasını talep ediyoruz.

« Son Düzenleme: 14.05.2022 15:12 meriawam »

#1 - 14.05.2022 15:08
Video kayıt alan benim, arkadaş yaralanmasına rağmen durmadan mekana gelip toll yapıyor, bundan başkada bir video var ama gerek yok sanırım bu video kafi.

#2 - 14.05.2022 15:13
Kanıtlar gayet açık kişi yetersiz oyuncu profiline sahip, aslında rol desteği verilmesi daha iyi olurdu ama kişi "ORTAK NEZAKET'i" de ihlal edip ailevi değerlere ooc küfür ediyor, ayrıca ic chatde ağır yaralıyken "Çakal sütlü çikolata" (?) yazmanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz, iyi forumlar :vice:

#3 - 15.05.2022 23:19
Şikayet sonuçlanmalı, dün yine rahat durmamış.
 [14.05.2022] Rick Payne adlı karakter breackner isimli yetkili tarafından Trolling sebebi ile 500 dakika cezalandırıldı.
@breackner

#4 - 16.05.2022 09:39
Yasaklanacak, iyi forumlar.