|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rick Payne - @famuhar Olaya dahil olan şahit karakter adı: Poshevo-Southside üyeleri. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda hepsi mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non-rp, Trolling, Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, bugün rol esnasında bir karakterin sürekli rolü baltaladığını fark ettim. Seviyesine baktığımda, bir seviyeydi ve yapıcı olup başta uyarıp görmezden geldim devam etmesin diye.
-Poshevo birliği ile loca'da rol esnasında motorla önce locanın ortasına atladı.
(Non-rp, trolling)
-Hood içerisinde 3 karakter kaldırım ortasında dururken, yine aynı karakter bu kez truckerdan araba alıp karakterlerimizin üzerinden geçmeye çalışıyor. Şikayet açacağımı söylediğimde ise aç diyerek özelden, Ailevi ve ekstra hakaretlere maruz kalıyoruz.
(Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket)
-Poshevo birliğinden bir kaç kişiye daha ulaştım, kişi aynı şeyi onlara da yapıp vurulmuş. Trucker ile herkesin üzerine sürüyor. Sürekli roleplay kapsamında, karakterleri öldürmeye çalıştığı için vuruluyor ve bunun sonrasında /b chati üzerinden DM atıyorsunuz diyerek şikayet açacağını söylüyor. Çok takmamak gerekiyor, troll yapmaya gelmiş kitleden birisi olduğu bariz ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Non-rp, Trolling:
Noob DM, Meslek aracını kişisel kullanım, Ortak nezaket:
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin platforma ne amaçla geldiği bariz şekilde ortada. Yasaklanmasını talep ediyoruz.