Konu: Jhon Black | Refuse RP + Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 159 defa)

#0 - 11.05.2022 17:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon Black @Tunahank

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sophia Bakker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Refuse Rp + Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jhon Black karakteriyle aşağıda bırakacağım görüntülerden birkaç dakika önce aramızda bir rol geçti. Kendisinin aracına ceza kesildi. Jhon Black daha önce soygun ihbarı gelen Verdant Bluffs apartmanlarına doğru yöneldiği için ben de oraya gittim. Beklemeye başladım, evin içinden Jhon Black karakteri çıktı ve yürümeye başladı, durmayınca ./tackle komutunu kullanarak kendisini durdurdum. Fakat karakterimin onun karakterinin üstünde olduğunu red ederek kalkıp yürümeye devam etti. Taser attım, aynı tepkiyle karşılaştım, Sophia Bakker karakteri beanbag attı, yine bir şey olmamış gibi devam etti. Rol sırasından PM’den rahatsızlık vererek yapılan rolü sorgulamaya başladı, ortak nezaket kurallarını ihlal etti. /tackle ve /taser komutunu kullandıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi etrafta dolandığı gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 11.05.2022 22:13
İlk ceza yazılırken bi tık atar yaptım sende buna kinlenmişsin belli soygun ihbar'ı geldiyse apartmanın önünde niye araba yoktu soyguncunun illaha bir arabasının olması lazım ve etrafta niye polis yoktu bide apartmana girerken bile elinizde silah yoktu ihbarın ss'ini çektiyseniz atın ,ikinci olarak ben aracın'yanına gidiyordum aracı açmak için bagaj'a baka bilmeniz için zaten kaçamam elimde kelepçe var diyerin dede siz aracı araken etrafında döndüm diye bir tur sıktınız. Bide beni polise direnmekten içeri alıcaktın almadın bile çünkü polise direnmedim.

#2 - 12.05.2022 01:34
Yaptığın ihlaller için savunma yapman gerekirken başka bir olayı açıklıyorsun. Sana kimse ateş etmedi, sadece beanbag atıldı. Bir güç aşımı olduğunu düşünüyorsan IC bir şekilde şikayet oluşturabilirsin. Sonuçlanabilir.

#3 - 12.05.2022 17:07
Ben sizden ss bekliyorum ihbarın geldigine dair.ben çükü ihbar geldigini sanmıyorum.

#4 - 12.05.2022 17:17
Ekstra olarak benimde hatalarım var yok demiyorum o yüzden hatalarım için özür dilerim.

#5 - 12.05.2022 19:40
Tamam Tunahan, sonuçlanabilir.

#6 - 12.05.2022 21:50
Karakter Refuse RP ve Ortak Nezaket kapsamında ceza alacak.