Konu: CAMHUNT- Kaywon_Lane  (Okunma sayısı 376 defa)

#0 - 15.05.2022 14:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kaywon_Lane @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frank Abraham Vice Mahkemesi[/member]
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15.5.2022 şahıs sürekli animasyonunu bozuyor, sürekli ayağa kalkıp oturuyor silahı eline alıyor ateş ediyor (yaralı halde) Camhunt şüphesi var, arkadaşı yanına gelip gidiyordu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/bx5qgv

Kanıtlar: GösterGizle
-https://streamable.com/bx5qgv-

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.05.2022 14:36
Şahitliğimi onaylıyorum, rolde @Cullenz ve @ezker37'de bulunuyor

#2 - 16.05.2022 17:54
Mention için, @pleb1umutt

#3 - 16.05.2022 20:14
şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 16.05.2022 20:33
Bu video camhunta geçtiğimin kaniti yetersiz, ayrica orada alt taba geçip duruyorum alt taba geçtigimde ise ayağa kalkıyorum sonra geri girip sizi goruyorum c basiyorum ardindan /yarali 1 yapiyorum, burada camhuntluk bir olay yok dagda birakildim rol bitti gittiniz ben ise alt taba geçip yeniden oyuna giriyordum.

#5 - 19.05.2022 08:45
Alt-taba geçerken silah sıkıyor musun yanlışlıkla? :D Onu videoya alamadım ama silah sıkmıştın.

#6 - 22.05.2022 21:49
Alt-taba geçerken silah sıkıyor musun yanlışlıkla? :D Onu videoya alamadım ama silah sıkmıştın.
Dostum sıktıysam yanlışlıkla olmuştur ve oyle bişey yaptığımıda sanmıyorum, yanıt vermene gerek yok bırakın sonuçlansın.

#7 - 23.05.2022 15:14
Merhaba, attığınız ekran görüntüleri karşı tarafın camhunt kullandığını kanıtlamakta yetersiz kalıyor. Bu konu hakkında elinize farklı türden ekran görüntüleri geçerse tekrardan oyuncu şikayeti açabilir, buradaki şikayeti referans olarak kullanabilirsiniz.