Konu: [09.05.2022 - Tarreion_Snyder] GBI  (Okunma sayısı 225 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.05.2022 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Snyder @Azovski36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.05.2022 17:49

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin arabasını çaldım ve anlamadığım bir şekilde yanıma geldi şaşırdım önce sonra araçtan AK model silahını alıp bana sıktı ama sıktığı bölge haritadan görüldüğü üzere güvenli bölge madencilik bölgesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128336.msg764950#msg764950 bu şikayette aynı yerde oldu ve kişi ceza aldı.
Ek açıklamalar(varsa): DM için oynuyor belli gereken cezayı alsın.

#1 - 09.05.2022 18:33
Selamlar, aracımı çaldığın için seni kovaladım ve oraya kaçtın. Şikayeti benim açmam gerekirdi ama açmadım. Güvenli bölgeye sığındığın için vurmamda bir sakınca da görmedim. Dediğim gibi; kovaladım ve gidip oraya kaçtın bende çekip silahımı seni vurdum, asıl senin ceza alman gerekiyor. İyi günler.

#2 - 09.05.2022 18:43
Selamlar, aracımı çaldığın için seni kovaladım ve oraya kaçtın. Şikayeti benim açmam gerekirdi ama açmadım. Güvenli bölgeye sığındığın için vurmamda bir sakınca da görmedim. Dediğim gibi; kovaladım ve gidip oraya kaçtın bende çekip silahımı seni vurdum, asıl senin ceza alman gerekiyor. İyi günler.

Beni takip ettiğini bile bilmiyorum kanka ne yapmamı bekliyorsun? Aracım orada aracımı almaya gidiyorum ayrıca kanıtın varsa lütfen atar mısın?

#3 - 10.05.2022 04:55
Selamlar @Azovski, Quillin_Winston karakterini kovaladığınıza ve iddia ettiğiniz gibi güvenli bölgeye sığındığına dair bir kanıtınız bulunuyor mu?

#4 - 10.05.2022 04:59
Selamlar @Azovski, Quillin_Winston karakterini kovaladığınıza ve iddia ettiğiniz gibi güvenli bölgeye sığındığına dair bir kanıtınız bulunuyor mu?
Anlık geliştiği için bir kanıtım yok, Daphne. Aracımı çaldığı için /agps'den onu buluyorum ve gittiği yerleri izliyorum, ve kovalaşıyoruz ondan sonra araçtan inip öbür araca geçerkende onu vuruyorum.

#5 - 10.05.2022 05:21
Merhabalar, şikayet incelendi
@Azovski gerekli ekran görüntülerini almadığı/atmadığı için savunması geçersiz sayılacaktır.

Meslek bölgeleri hepimizin bildiği gibi ''Güvenli bölge'' olarak geçiyor, Tarreion_Snyder karakteri bu ihlalden dolayı ceza alacaktır.
Keyifli roller.