Konu: /misc 1 - camhunt  (Okunma sayısı 247 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 23:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elena Petrovic @Shyvana_Ferro
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kirpi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bize şikayet açmış ekran görüntülerinde böyle bir ayrıntı fark ettik, bildirme durumunda bulunuyoruz. Bu ekran görüntüsü ya camhunt ile ya da duvarın içine girip saklanmak amacıyla /misc 1 çekilerek yapılmış, başka bir imkanı yok. Daha öncesinde hiç böyle bir şey ile karşılaşmadık, işlem görülmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 05.05.2022 00:25
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elena Petrovic @Shyvana_Ferro
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kirpi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bize şikayet açmış ekran görüntülerinde böyle bir ayrıntı fark ettik, bildirme durumunda bulunuyoruz. Bu ekran görüntüsü ya camhunt ile ya da duvarın içine girip saklanmak amacıyla /misc 1 çekilerek yapılmış, başka bir imkanı yok. Daha öncesinde hiç böyle bir şey ile karşılaşmadık, işlem görülmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

Burada neden sikayet acilmis anlamadim misc 1 ceksem de cekmesem de camhunta zaten hicbirsey demek istemiyorum camhunt oyundayken bir interior icini goruntuleyip chati canli gosteremiyor malesef o kadar gelismis degil :D

Gerekli yaniti actigim sikayette soyledim misc olayi ve tabiki camhunt olayinin olmadigini da acikladim. (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129300.0)
« Son Düzenleme: 05.05.2022 00:28 Shyvana_Ferro »

#2 - 08.05.2022 11:56
Şikayette bir problem bulunmuyor.