Dostum uzun süredir birbirinize açtığınız şikayetleri takip ediyorum, okudum ve olayı net bir şekilde anladığımı düşünüyorum.
Senin açtığın şikayette 4 kişi demişsin, ama arkadaşlar 2 kişi saldırıyor sadece olayda 4 kişi var. Zaten karşı bir saldırganlıkta bulunmak yerine üstünlük sağlamak için silah çekiyor, bence doğal bir şey, sonuç olarak kişi üstünlüğü var, ya fear rp yapar, yada silah üstünlüğü sağlar, o silah üstünlüğünü seçmiş olması kendi kararı.
Ek olarak sanırsam arkadaşın OOC kin kastı, attığın SS' de sana bıçak çektiğin için sıktığını belirtiyor, sen ise "gel gel" cümlesini söylediğin için sıktığını belirtiyorsun.
Sonuç olarak admin kararı ile olay sonuçlanmış, ek olarak eski olayı dile getirip savunma yapmak yerine, bu olayı dile getirebilirsin. Her şikayet açan OOC kin tutma kafasından çıkmalısın, OOC kin tuttuğunu düşünen birisi şikayet açtığın için değil, yanıltmaya çalışıp, kendini haklı duruma çıkarmaya çalıştığın için OOC kin olarak değerlendirmiş. Bence sadece Fear-Rp ve admin yanıltmaca var ancak bunu' da istemeyerek yaptığını düşünmüyorum, en azından önceki olayı dile getirmek yerine bu olayı net bir açıklama ile bitirirsin, ve admin kararına bırakabilirsin, tekrar tekrar aynı olayı dile getirmek, "yok fear rp yok Brawl" gibi sözler kullanmak yerine, sana açılan şikayet cevabını yazman daha makul olur, umarmı aranızda bir tartışma yaşanmadan bu olay kapanır, uzatılacak bir konu değil, tabi sizin kararınız genede, iyi forumlar...