Konu: [14.05.2022 - Robert Lively] İzin gerektiren roller.  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.05.2022 16:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Lively - @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jessica Mabel - @KerimYK

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, gece oyundan çıkarken aracım birliğimizde, yani Burnout garajında kapalı bir şekilde durmaktaydı.
Sabah oyuna giriş yaptım ve Robert karakterinden bir PM aldım. Aracımın ön ve arka taraflarına yazılar yazdığına dair kendisi söyledi. /soru komutundan yararlanarak soru sorduğumda böyle bir rolün izin gerektireceğine dair cevap aldım. Kişiye yönetici cevabını ilettiğim zaman dünden kalan bir rolün devamı olduğunu belirtmişti, realistik düşünmemi istedi. Dün Oceanbar'da yaralanan ve buna dair şikayet oluşan karakterler, yaralanma süreleri geçip ayağı kalkmaları sonrasında bir şey olmamış gibi devam etmediklerini belirttim ve buna savunacak bir şeyleri olmadığından dolayı ''yarını karıştırma'' cevabını aldım. Konuyu uzatmadım, PM'ine cevap vermedim ve konuyu uzatmak istemedim. Yarım saat bile geçmeden, Burnout garaja geliyorlar ve arkadaşlarıma tehdit edercesine konuşuyorlar, ben garaja geliyorum, Robert karakteri de geliyor ve boyama rolünü sürdürüyor. O aracı boyattır vesaire vesaire, tahrik edercesine konuşuyor.
Ben rolümü hâlâ devam ettirip aracımı boyatıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
PM konuşmaları:
Spoiler: GösterGizle

IC'de sürdürdüğü rol SS'i ve devam ettirdiğim araç boyama SS'i.:

Ek açıklamalar(varsa): Son iki gündür Ratko, Timur ve Robert karakterlerine birden fazla şikayet açılıyor, açılmaya devam ediyor. Rollerimizi toxic derecesinde bozuyorlar, oyun zevkimizi bırakmıyorlar. Kazanmaya oynuyorlar ve kazanamayınca direk şikayete kaçıyorlar. Gerçekten iki gündür bu üç karakterle uğraşmak çok can sıkıcı, kişilerin ceza almasının umuduyla. Teşekkürler.

Bu iletiden sonra şahsım tarafından bir savunma yapılmayacak, kişiler istediği kadarıyla ileti atıp kendilerini savunabilirler. Yönetici kararını bekliyorum.

#1 - 14.05.2022 16:36
Şahitliğimi onaylıyorum, kişilerin dahil olduğu birçok şikayet bulunmakta.

#2 - 14.05.2022 16:50
Şikayette olmadığım halde o kadar adım geçmiş, cevap vereyim madem.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129784.0 Bu şikayette görüleceği üzere kişilerin nasıl toxicleyici, ne kadar saçma roller sergiledikleri görülmekte. Onlara öyle karşılık verince de direkt şikayete koşuşturuyorlar.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129792.0 Bu şikayettede yaptığınız roller belli, bu nedenle her şikayette rol sorgulamayı bırakıp şikayete odaklanın. Bu kadar kendinizi kaptırıp heyecan yapmayın, sıkıp hapse girdin diye burada kin kusuyorsun. Kanıtsız şeyleri dile getirip duruyorsun, şikayet açılıp duruyor diyorsun fakat o şikayetleri de sen ve arkadaşların açıyor. Gayet normal roller yüzünden  iki gündür durmadan şikayet oluşturup win almaya çalışıyorlar falan diyorsun.
yapma ya? Az olmuş, aklına ne gelirse yazmışsın yüksek ihtimalle. Yönetimin kafasını karıştırmak için daha deminki ssdeki gibi saçma şeyler söylemene gerek yok. Kanıt bıraktıysan bırakmışsındır, ben de bu kadar adım geçtiği için gerekeni yazdım o kadar. Karşılıklı diyaloğa girmeyelim, şu şikayetleriniz sıktı artık.

#3 - 14.05.2022 17:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert Lively - @Shyvana_Ferro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jessica Mabel - @KerimYK

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzin gerektiren roller.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, gece oyundan çıkarken aracım birliğimizde, yani Burnout garajında kapalı bir şekilde durmaktaydı.
Sabah oyuna giriş yaptım ve Robert karakterinden bir PM aldım. Aracımın ön ve arka taraflarına yazılar yazdığına dair kendisi söyledi. /soru komutundan yararlanarak soru sorduğumda böyle bir rolün izin gerektireceğine dair cevap aldım. Kişiye yönetici cevabını ilettiğim zaman dünden kalan bir rolün devamı olduğunu belirtmişti, realistik düşünmemi istedi. Dün Oceanbar'da yaralanan ve buna dair şikayet oluşan karakterler, yaralanma süreleri geçip ayağı kalkmaları sonrasında bir şey olmamış gibi devam etmediklerini belirttim ve buna savunacak bir şeyleri olmadığından dolayı ''yarını karıştırma'' cevabını aldım. Konuyu uzatmadım, PM'ine cevap vermedim ve konuyu uzatmak istemedim. Yarım saat bile geçmeden, Burnout garaja geliyorlar ve arkadaşlarıma tehdit edercesine konuşuyorlar, ben garaja geliyorum, Robert karakteri de geliyor ve boyama rolünü sürdürüyor. O aracı boyattır vesaire vesaire, tahrik edercesine konuşuyor.
Ben rolümü hâlâ devam ettirip aracımı boyatıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
PM konuşmaları:

IC'de sürdürdüğü rol SS'i ve devam ettirdiğim araç boyama SS'i.:

Ek açıklamalar(varsa): Son iki gündür Ratko, Timur ve Robert karakterlerine birden fazla şikayet açılıyor, açılmaya devam ediyor. Rollerimizi toxic derecesinde bozuyorlar, oyun zevkimizi bırakmıyorlar. Kazanmaya oynuyorlar ve kazanamayınca direk şikayete kaçıyorlar. Gerçekten iki gündür bu üç karakterle uğraşmak çok can sıkıcı, kişilerin ceza almasının umuduyla. Teşekkürler.

/Soru üzerinden yapılacak rolün doğruluğu
Bu iletiden sonra şahsım tarafından bir savunma yapılmayacak, kişiler istediği kadarıyla ileti atıp kendilerini savunabilirler. Yönetici kararını bekliyorum.

"Adımıza açılan şikayetler" Şunu artık vurgulamadan şikayetinize savunmanıza mı baksanız? Neden OOC kin besliyorsunuz bize? Bu bir oyun. İlk olarak sakin olun.

/Soru üzerinden yapılacak rolün doğruluğu (Olumlu cevap) Ek olarak iki tarafa da aynı suport cevaplıyor, onaylıyor. https://cdn.discordapp.com/attachments/855826388605992980/975030258195656734/sa-mp-666.png

Yaptığımız rol

https://cdn.discordapp.com/attachments/855826388605992980/975033055930617936/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/855826388605992980/975033071919304814/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/855826388605992980/975033571528044584/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/855826388605992980/975033681246846976/unknown.png

Realistik düşünelim biraz, ihlal olmasını gerektirecek ne var? İzin gerektiren bir rol neden olsun? Düşmanlık var ve aracına kalıcı bir zararda bulunmuyoruz, çözümünü de bulmuşsun, boyatmışsın. Gerçekten başta dediğim gibi bize açılan şikayetler bunu belirtip duruyorsunuz, zaten bize sadece siz 3-4 lü arkadaş grubu olarak siz şikayette bulundunuz, bırakında şikayet sizin adınıza sonuçlansın ve burada gereksiz bir şekilde o zaman belirtin.
« Son Düzenleme: 14.05.2022 17:13 Shyvana_Ferro »

#4 - 14.05.2022 17:18
Rollerde hep güvenli bölgelerde, izinsiz emotesiz v.b bize saldırıp düşürüyorsunuz. Diğer şikayetlere bakılırsa hepsi gözükmekte, sıkıyorsunuz saldırıyorsunuz. Fakat rol zevki bitiren taraf olarak bizi suçlayıp duruyorsunuz. Sadece Robert karakteri bir kez fiziksel olarak saldırdı o kadar. Onun haricinde sıktınız, düşürdünüz, tekrar hapiste düşürdünüz ama ısrarla rol zevkimizi bitiriyorlar diyip duruyorsunuz. Rol zevki bitiren kısım tamamen sizsiniz. 3-4 arkadaş toplanmış şikayet açıp açıp üzerimizde algı oluşturmaya çalışıyorsunuz. Şikayet tekrar amacından çıkmasın, uzatmadan sonuçlanmasını bekleyelim.

#5 - 16.05.2022 17:56

#6 - 16.05.2022 18:10
Merhabalar, yabancı ülkelerde. Amerika da bulunan Crips, Blood, Sureno gibi tehlikeli çete üyeleri polis araçlarına bile tag atabiliyor. Olağan ve doğal bir durum bu sebep ile ceza verilmeyecek.