Konu: Thomas Fischer / Aimbot [7.05.2022]  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2022 18:58
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Fischer @MuhammetY  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.05.2022 17:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Soygun sırasında evin sahibi ile karşılaştım, normal olarak beni vurmaya çalıştı fakat izleyen yetkili eke bırakacağım videoyu dikkatli bir şekilde izlerse Thomas Fischer karakteri yere aim alırken Hector Arboleda karakterini vuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-
-

Ek açıklamalar(varsa): Karakterinin yasaklanmasını talep ediyorum. Ek olarak /dive çekmemin sebebi daracık alanda kaçmak için. Sonradan zaten çuvala /esil yapıyorum.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 02:14 ZerunA »

#1 - 07.05.2022 19:40
Şikayet kanıtı değiştirildiği için savunmamı bugün içerisinde yapacağım.
« Son Düzenleme: 08.05.2022 04:47 MuhammetY »

#2 - 07.05.2022 19:45
Öncelikle bilgisayarım ve internetim çok kötü videoda görüldüğü gibi aimimde çok kötü orada bende adam sabit gözüküyordu ,ard arda 2 kere üstüne ateş ettim ve kan efekti gözüktü. Senin orada çatıya çıkıp kaçmaya çalıştığını göremeden ortadan kayboldun. Kurşunların hasarı geç almandan dolayı aimbot olduğumu düşünüyorsun. Ben hayatımda hile kullanmadım. Pingim ve fps im kötü olduğu için benim ekranımda ve senin ekranında görünen şey farklı, ayrıca çatıdan atladıktan sonra fall damage ile yaralıya düşüyorsun. Bu sunucuda nerdeyse hiç çatışmaya dahil olmadım ya da hile geçmişim olmadı zaten ilk defa şikayet yedim tamamen lag ve ping yüzünden oldu.
Savunman bu kadarsa şikayeti yetkili kararına bırakabiliriz. @Lia

#3 - 08.05.2022 12:00
İncelendi. Sunduğunuz kanıtlar Thomas karakterinin hile olduğunu ispatlamıyor. Olay sırasında sunucunun verdiği dondurulmayı bozmak adına kullandığınız komutlar yüzünden karşı taraf için farklı bir görüntü oluşturmuş olabilir.

Not: Yaptığınız ihlal farklı bir şikayette değerlendiriliyor.