Konu: Maske_22487 Maske_20555 Karim Azadi / Hood baskın ihlali [27.05.2022]  (Okunma sayısı 323 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.05.2022 01:54
Öncelikle merhabalar. Daha önce bir rolde yaşadığımız sorundan dolayı böyle bir rol gerçekleşti.

Birkaç gün öncesinde Downtown bölgesinde bizi vurdunuz, yetmedi silah da sıktınız. Biz de buna karşılık maske taktık ve yumrukla karşılık verdik. AFK olduğunuzu belirtmişsiniz, AFK olan bir kişi hasar almaz fakat siz AFK olmadığınız için hasar alıyordunuz. Mekan baskını gibi bir şey söz konusu değil, bize saldırdığınız yerde biz de aynı yerde saldırdık. Hood onayınız yok, nasıl hood baskını oluyor? İşletmeleriniz bile orada değil.
Tüm kanıtlar bu şikayette mevcut.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130057.0

Savunmam bu kadar.
Selam dostum, "Samp Addon" diye birşey var, kullanmanı öneririm. Kasma veya crash sorunlarını çözüyor. Araştırabilirsin.  :manifdog
Spoiler: GösterGizle

Ek olarak aşama bir bir birliğe asla ve asla baskın rolleri yapılamaz. İşletmeleriniz bu bölgede değil demişsin, arka sokakta işletmelerimiz mevcut. Sana ve arkadaşlarına sıkan karakterler bizim birliğimizden değil. Herhangi bir sorunun varsa o karakterlerle çözebilirsin.

Ek olarak Bobby Ricci sivil bir karakter, illegal rol yapması yasak. Konuya bakan yetkili bu kural ihlalini de göz önünde bulundurursa seviniriz.

Kuralları tekrar gözden geçirmende fayda var, belli ki duyuruları takip etmiyorsun. Kişisel savunman bu kadar ise diğer arkadaşların savunmasını bekleyebiliriz.  O:-)

Attığım link de tüm ss ler mevcut. Birliğinizin kavgayı başlattığını da göreceksiniz. Kaçırıp suya atma rolü de yaptınız, bunu yapan da zaten sensin. O bölgede bir işyerim var ve orada rol yaparken bana sorun yaratan sizdiniz. Baskın rolü diyorsun, asıl sizin saldırdığınız zaman baskın rolü oluyor o zaman? Sırf dükkanımın yanında duruyorum diye agresif rol sergilediniz, kavgaya kadar dönüştürdünüz. Şimdi benim yaptığım baskın mı oluyor?

« Son Düzenleme: 27.05.2022 01:57 Unexpec0 »

#11 - 27.05.2022 01:57
Daha öncesinde Lemmi Suç Ailesi bulunuyordum ahbabi, karakterim illegale karışmış durumda sistemsel birlikte bulunmamam adam dövmeme engel değil.
Bunu @Sberia doğrular.  John_Cardano karakteri ile oradan bir yakınlığımız var birliğinizin hood onayı bulunmayan bölgesinde işletmesi var. Ara sıra uğruyoruz sizde bunu biliyorsunuz oradan aramızda bir husutmet var. Kişisel savunmam bu kadar, iyi geceler knk. SSi attığın için teşekkürler.  ::)

#12 - 27.05.2022 01:59
Öncelikle merhabalar. Daha önce bir rolde yaşadığımız sorundan dolayı böyle bir rol gerçekleşti.

Birkaç gün öncesinde Downtown bölgesinde bizi vurdunuz, yetmedi silah da sıktınız. Biz de buna karşılık maske taktık ve yumrukla karşılık verdik. AFK olduğunuzu belirtmişsiniz, AFK olan bir kişi hasar almaz fakat siz AFK olmadığınız için hasar alıyordunuz. Mekan baskını gibi bir şey söz konusu değil, bize saldırdığınız yerde biz de aynı yerde saldırdık. Hood onayınız yok, nasıl hood baskını oluyor? İşletmeleriniz bile orada değil.
Tüm kanıtlar bu şikayette mevcut.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=130057.0

Savunmam bu kadar.
Selam dostum, "Samp Addon" diye birşey var, kullanmanı öneririm. Kasma veya crash sorunlarını çözüyor. Araştırabilirsin.  :manifdog

Ek olarak aşama bir bir birliğe asla ve asla baskın rolleri yapılamaz. İşletmeleriniz bu bölgede değil demişsin, arka sokakta işletmelerimiz mevcut. Sana ve arkadaşlarına sıkan karakterler bizim birliğimizden değil. Herhangi bir sorunun varsa o karakterlerle çözebilirsin.

Ek olarak Bobby Ricci sivil bir karakter, illegal rol yapması yasak. Konuya bakan yetkili bu kural ihlalini de göz önünde bulundurursa seviniriz.

Kuralları tekrar gözden geçirmende fayda var, belli ki duyuruları takip etmiyorsun. Kişisel savunman bu kadar ise diğer arkadaşların savunmasını bekleyebiliriz.  O:-)

Attığım link de tüm ss ler mevcut. Birliğinizin kavgayı başlattığını da göreceksiniz. Kaçırıp suya atma rolü de yaptınız, bunu yapan da zaten sensin. O bölgede bir işyerim var ve orada rol yaparken bana sorun yaratan sizdiniz. Baskın rolü diyorsun, asıl sizin saldırdığınız zaman baskın rolü oluyor o zaman? Sırf dükkanımın yanında duruyorum diye agresif rol sergilediniz, kavgaya kadar dönüştürdünüz. Şimdi benim yaptığım baskın mı oluyor?

Tamamdır, yönetici kararını bekleyebiliriz.  O:-) @breackner

#13 - 27.05.2022 02:00
bekliyoruz zerunA  ;) :D

#14 - 27.05.2022 02:09
Arkadaşlara oyuncu şikayeti kurallarını ihlal ettikleri, toksik cevaplar yazdıkları için uyarı puanı verilmesini istiyorum.  O:-)

#15 - 27.05.2022 02:15
Emojiler oyuncu şikayeti kurallarını ihlal mi ediyor zerunA? Her mesajında emoji var. Toksik değilsin kanka, sen şikayet açıyorsun biz de savunma yapıyoruz bunun neresi toksik? Daha fazla uzatıp sayfa atlatmaya gerek yok, son atacağım ileti bu dostum. Bunları defalarca okuduğun için teşekkür ederim.

#16 - 29.05.2022 03:23
Sonuçlanabilir.

#17 - 29.05.2022 03:37
İnceleniyor.

#18 - 29.05.2022 04:02
Savunma geçerli, herhangi bir işlem uygulanmayacak.

Bobby Ricci karakterini bir seferlik uyarıyorum, tekrarında caydırıcı bir ceza alırsınız. Sivil karakterler hiçbir şekilde illegal rollere girişemezler. İllegal rol yapmak istiyorsanız şu an olduğunuz gibi, illegal birliğe girin.