Konu: choppa 3. Parti yazılım.  (Okunma sayısı 309 defa)

#0 - 04.05.2022 19:31
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @choppa
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti yazılım Kullanmak / Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana oluşum şikayeti açıyor fakat attığı kanıt SS'lerinden hile olduğu belli oluyor, SS'lerde bulunan sağ alttaki FPS fontuna dikkatlice bakın lütfen. Kullandığı hilenin ismi:  arcane.asi   kontrol edilebilir. Videolu olarak kanıtlayacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sağ altta bulunan FPS göstergesini görebilirsiniz.

Kişinin açtığı şikayet:

Kişinin şikayette kullandığı SS'ler. [Değiştirirse diye SS aldım]
Spoiler: GösterGizle

Hileyi yükleyip X bir sunucuda denediğimiz ve kanıtladığımızın videosu:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin tez zamanda ceza alması...

#1 - 04.05.2022 19:41

fps göstergesinden şikayet açanı da ilk defa gördüm, nvidia geforce experience üzerinden göstergenin pozisyonu da ayarlanabiliyor. alakam yok ama belirtmek istedim.

Teşekkür ederim, fakat font v.s her şeyi bire-bir şekilde duruyor. Ceza almazsa da affola, iyi forumlar.

#2 - 04.05.2022 19:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @choppa
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 3. Parti yazılım Kullanmak / Hile

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bana oluşum şikayeti açıyor fakat attığı kanıt SS'lerinden hile olduğu belli oluyor, SS'lerde bulunan sağ alttaki FPS fontuna dikkatlice bakın lütfen. Kullandığı hilenin ismi:  arcane.asi   kontrol edilebilir. Videolu olarak kanıtlayacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Sağ altta bulunan FPS göstergesini görebilirsiniz.

Kişinin açtığı şikayet:

Kişinin şikayette kullandığı SS'ler. [Değiştirirse diye SS aldım]
Spoiler: GösterGizle

Hileyi yükleyip X bir sunucuda denediğimiz ve kanıtladığımızın videosu:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin tez zamanda ceza alması...
Dostum bahsettiğin hileyi ilk defa duyuyorum, bir hile nasıl FPS göstergesini gösterir onu da anlamadım ::) FPS göstergesi ne zamandan beri hile olarak geçiyor onu da anlamadım, yukarıda gerekli cevaplar verilmiş iyi forumlar.

#3 - 04.05.2022 19:47
ss'de ki kişi @EmirKls arkadaş her hangi bir hile kullanmıyor, önceden de hile ile adı anılmadı. Sadece bir FPS göstergesinden hile şikayeti açamazsınız.

#4 - 04.05.2022 19:48
Alıntı
Teşekkür ederim, fakat font v.s her şeyi bire-bir şekilde duruyor. Ceza almazsa da affola, iyi forumlar.

yazı tipi ekran çözünürlüğüne göre değişiklik gösterebilen bir şey, kesin bir kanıt yokken birine hile damgası vurmanız üzücü görünüyor.
« Son Düzenleme: 04.05.2022 20:23 ukicik »

#5 - 04.05.2022 20:06
Alıntı

yazı tipi ekran çözünürlüğüne göre değişiklik gösterebilen bir şey, kesin bir kanıt yokken birine hile damga vurmanız üzücü görünüyor.

Üzücü olan tek şey, şikayet ile alakan olmamana rağmen en çok yanıtı senin atman kanka, sonuçlanmasını bekleyelim.

#6 - 04.05.2022 22:00
Anlaşma sonucu şikayetimi geri çekiyorum, kişi bana ulaştı.