Konu: [30.04.2022] Andres Casillas  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 19:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andres Casillas @yuseff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kasparov - Idlewood birliği

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Refuse RP - Gereksiz /b kullanımı
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adamı vurduk, araca bindireceğiz rolü kabul etmedi ve /b bölerek ihlal yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.05.2022 19:30
@yuseff evde olmadığı için onun adına savunma;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128919.msg773209#msg773209
Şikayette görüleceği üzere, yarım kalan bir rolde bağlantım koptuğu için orada kaldım ve devam eden rolümü bekledim yani admin tarafından teslim olmam söylendi.
Bu yüzden kimse ile role girmedim, hapiste olmam gerekirken o an giriş sağladığım noktada PD'nin bana ulaşmasını bekliyorum. O sırada kimse ile role giremeyeceğimi ve size şikayetin sürdüğünü iletiyorum. Fakat anlamamakta zorluk çekiyorsunuz herhalde.
Şikayeti iyice inceleyebilirsiniz, PD tarafından hapse götürülme rolümün sürdürüldüğü için başka bir role giremem. O an girecek PD'ye teslim olmak için sizinle role girmedim, önce ki rolümün devamını getirmem gerekiyordu yani. Teslim olup kalan rolümü ilerlettim. Sizinle role girmedim, çünkü rolümün devamını getirmem söylendi.
Sürekli roleplay kuralı o an için geçerli değil, çünkü aktif bir rolümün devamını bekliyordum siz de öylece gelip beni dinlemeden vurdunuz role devam etmeye çalıştınız.
Ben size durumu açıkladım fakat kinden hiç bir şekilde OOC bağlantı kurmamı kabul etmediniz.

#2 - 04.05.2022 19:31
Orada gördüğüm zaman kaçmaya çalıştın. Ateş açtık, oyundan /q atıp daha sonra silahı kaybetmemek için oyuna girip rolün devamını istemişsin. Bu beni etkilemiyor, tamamen senin problemin. Benim rolüme uyum sağlayıp tekrar oraya gidebilirdin. Savunma gerçekleşti, sonuçlansın.

#3 - 04.05.2022 19:37
@yuseff adına son ileti;
Şikayeti gidip incele, o kadar gözün kararmış gibi incelemediğin şikayet hakkında bile yorum yapıyorsun. Zaten silaha PD tarafından el konulduktan sonrasında bağlantı kopuyor. Üzerimde silah olsa neden size karşılık vermeyeyim, açılan bir şikayet var ve o an zaten hapiste olmam gerekiyor. Admin tarafından beklemem söyleniyor ve PD'nin girişine kadar gidip teslim oluyorum. Dört saat senin olmayan rolünü bekleyecek değilim, ortada açılan bir şikayet var. Admin tarafından rolün devamını yapın diye bir ileti var. Buradan kalkıp sizin rolünüze dahil olamazdım, PD ile kalan rolümü tamamladım.
Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 04.05.2022 21:12 meriawam »

#4 - 05.05.2022 18:39
Andres karakterine rolü devam ettirmesi için imtiyaz tanınmıştı(çünkü Andres karakteri rolün sağlıklı ilerlemesi durumunda hapiste olması gerekiyordu), bu neticede bekleme süresinde bir çatışma yaşanmış ve Andres karakteri bu durumu öne sürüp role devam etmek istememiş. .. fakat Andres karakterinin bir süre önce oyundan düşmesi, şikayet açılması, tanınan role devam etme süresinde savaşta olunan birliğin karakteri vurması ve rol yaparken yaşanan aksilikler tamamen o karakterin ve kullanıcının sorumluluğunda aoluyor.

Bu bağlamda Andres karakteri anlık olarak süregelen bir rolü durdurmaya çalıştığı ve /b'den karşı tarafın rolünü engellediği için Sürekli Roleplay kapsamında ceza alacak.