@yuseff evde olmadığı için onun adına savunma;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128919.msg773209#msg773209Şikayette görüleceği üzere, yarım kalan bir rolde bağlantım koptuğu için orada kaldım ve devam eden rolümü bekledim yani admin tarafından teslim olmam söylendi.
Bu yüzden kimse ile role girmedim, hapiste olmam gerekirken o an giriş sağladığım noktada PD'nin bana ulaşmasını bekliyorum. O sırada kimse ile role giremeyeceğimi ve size şikayetin sürdüğünü iletiyorum. Fakat anlamamakta zorluk çekiyorsunuz herhalde.
Şikayeti iyice inceleyebilirsiniz, PD tarafından hapse götürülme rolümün sürdürüldüğü için başka bir role giremem. O an girecek PD'ye teslim olmak için sizinle role girmedim, önce ki rolümün devamını getirmem gerekiyordu yani. Teslim olup kalan rolümü ilerlettim. Sizinle role girmedim, çünkü rolümün devamını getirmem söylendi.
Sürekli roleplay kuralı o an için geçerli değil, çünkü aktif bir rolümün devamını bekliyordum siz de öylece gelip beni dinlemeden vurdunuz role devam etmeye çalıştınız.
Ben size durumu açıkladım fakat kinden hiç bir şekilde OOC bağlantı kurmamı kabul etmediniz.