Konu: Aiken Demetrius (Christian Demetrius) @doanay0781 - Bağlantı Kopartmak, Camhunt  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 14:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aiken Demetrius - NC atmış Christian Demetrius @doganay0781

Olaya dahil olan şahit karakter adı: ss

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif rolde bağlantı kopartmak /sq , camhunt şüphesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile karşılaştık, motordan inip bana ateş açmaya başladı bende inip karşılık verdim. Aynı anda yaralıya düştük, tam o sırada arkadaş birden bağlantı koparttı ve 4 saniye sonra polis arabası başımıza geldi. Camhunt veya Wallhack ile polisleri gördüğünü düşünüyorum, yoksa gelen polisleri görüp bağlantı kopartmasının imkanı olamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın silahına el konulup yaptığı ihlalden dolayı OOC ve IC jailinin toplamıyla ceza yemesini istiyorum. Böyle insanlar platform içerisinde barınmamalı.

« Son Düzenleme: 04.05.2022 14:45 Hammarskjold »

#1 - 04.05.2022 14:46
Aynı arkadaşımız bağlantı kopartmayı alışkanlık haline getirmiş.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=129190.0

İkili münakaşaya girmeyeceğim.

#2 - 04.05.2022 16:40
Bana daha net bir kanıt atarsan savunma yaparım.

#3 - 04.05.2022 18:08
7/24 video açık geziyorsun. Polis gelmeden q attın hepsi loglarda saniyesine kadar var.

#4 - 04.05.2022 18:11

Bilgisayarım o kadar iyi değil. Her saniyeyi video alamam. Görüntüde de gözüktüğü üzere bilgisayarımda yer yok.

#5 - 04.05.2022 18:42
Ayrıca benim bu platformda bulunup bulunmamamı sen belirleyemezsin. Adına açılan birçok hile şikayeti var ve hepsinde de gayet bariz bir şekilde gözüküyor. Kendi kafana göre benim bulunup bulunmama karışamazsın, kendini ne sanıyorsun? Bir tane video programı indirip video çekmeyi öğrenmelisin diye düşünüyorum. Her şikayette sadece yazıyla ve ekrana yazı yazdığın bir video ile savunma yapıyorsun. Kendini böyle küçük düşürmemelisin.

#6 - 05.05.2022 18:25
Ortada bağlantı koparttığınız & vemen ardından polislerin bölgeye geldiğinin kanıtı ve şikayet varken yeterli argümanları sunmazsanız bu durumda ceza alırsınız. -Yeterli kanıtları görmüyorum.- sizi ceza almaktan kurtaracak bir savunma çeşidi değil.
« Son Düzenleme: 05.05.2022 18:27 southliberty »