Konu: [29.04.2022 - Erivean Ranzeno] DM, Metagaming  (Okunma sayısı 289 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 20:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Erivean Ranzeno @EmirKls

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM, Metagaming
Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arabamla seyir halindeydim, soy ismim "Karabekian" olduğu için kişi bana DM atıyor. Soy ismimi bilmediği halde METAGAMİNG uyguluyor. Kasparov birliğine dahil değilim, legal bir karakter canlandırıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/dstzte

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.04.2022 20:53
@EmirKls , savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 29.04.2022 22:37
kardesim nasılda vuruyor, ezilmez bukulmez paslanmaz emirkls can kardesım :-* :-* :-* :-*

#3 - 30.04.2022 04:54
Savunmamı yarın akşam saatlerinde yapmış olacağım, iyi forumlar.

#4 - 30.04.2022 06:52
kardesim nasılda vuruyor, ezilmez bukulmez paslanmaz emirkls can kardesım :-* :-* :-* :-*
Yüksek derecede olgunluk içeren mesajınız için susturuldunuz.

#5 - 30.04.2022 19:20
Merhaba, iyi günler.
Kasparov oluşumu ile savaş halindeydik ve isim karışıklığı yüzünden arkadaşı onlardan başka biriyle karıştırdım. Soyadları aynı, ve o an başka biriyle karıştırdığım için bu arkadaşa denk geldi.
@Kemal01 sizden özür diliyorum ve şikayeti yanlış anlamadan dolayı geri çekmenizi istiyorum. Tamamen benim hatam. Çekmezseniz de haklısınız.
Çekmezse de yetkili kişiye durumu özetledim, tamamen isim karışıklığı ve olay anının heyecanlı ile olan bir hareket. Kişiyi onlardan sandığım için vurdum, iyi forumlar.

#6 - 30.04.2022 19:50
İllegal oluşum üyesi olup olmadığımı bilmeyip sadece nametag'e bakman zaten başlı başına hata. Karakterim sırf Ermeni soyadı taşıdığı için bu tarz rollerin başıma gelmesi gerçekten kabak tadı vermeye başladı. Umarım sırf birisinin adı-soyadı'ndan dolayı o kişiye DM atmayı bırakırsınız. Şikayeti geri çekmiyorum, sonuçlanabilir.

#7 - 30.04.2022 20:37
İllegal oluşum üyesi olup olmadığımı bilmeyip sadece nametag'e bakman zaten başlı başına hata. Karakterim sırf Ermeni soyadı taşıdığı için bu tarz rollerin başıma gelmesi gerçekten kabak tadı vermeye başladı. Umarım sırf birisinin adı-soyadı'ndan dolayı o kişiye DM atmayı bırakırsınız. Şikayeti geri çekmiyorum, sonuçlanabilir.
İlk önce çoğul kişi eki kullanman gerekmez kimseyle bir bağım yok, forumdan hangi birlikte olduğuna bakmadığım için ben meçhul durumda kalmak istemiyorum. Senden özür diledim ilk olarak, bulvarda rol yaptığını da gördüm ve sence de seni Kasparov'dan sanmam olası bir durum değil mi? Burada veya bu şikayetlere OOC kini taşımak gerekmez, kimseyle bir sorunum yok. Yönetime olayı açıkladım, sana da durumu bırakup özür diledim. Ancak kalın harflerle yasaklanmam gerektiğini söyledin, kararına saygımı koruyorum ve iyi forumlar diliyorum.  :)

#8 - 04.05.2022 15:02
Ceza verilecek.