Konu: Arman Sarafian / MetaGame [30.04.2022]  (Okunma sayısı 230 defa)

#0 - 30.04.2022 03:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Sm4n Arman Sarafian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcuttur.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MetaGame

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arman Sarafian karakterine rolde ismimi hiç bir türlü söylemedim. Kişi karakterimin tepesinde isminin yazmasından ötürü MetaGame yaparak IC'e yansıttı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
EK-1
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını talep ediyorum, iyi forumlar.  :vice:

#1 - 30.04.2022 14:12
Pc başında değilim, akşam gerekli savunmayı yapacağım. İyi günler.

#2 - 30.04.2022 14:53
Merhabalar, yoğun bir geceydi. Orada yaptığım hatanın hemen farkına varıp "/b" den wg yazıp söylediği delliyorum. Daha sonra rolde /do'dan sorduğunda sana tekrar olarak /do dan "Bir dalgınlık ile, küçük bir hata." yazmama rağmen şikayeti açmışsın. Evet o an hatalı davrandım fakat rolümü buna göre sürdürmedim. Eve geçtiğimde gerekli ssler elimde ise onları sunacağım. İyi günler.

#3 - 30.04.2022 16:36
Merhabalar, yoğun bir geceydi. Orada yaptığım hatanın hemen farkına varıp "/b" den wg yazıp söylediği delliyorum. Daha sonra rolde /do'dan sorduğunda sana tekrar olarak /do dan "Bir dalgınlık ile, küçük bir hata." yazmama rağmen şikayeti açmışsın. Evet o an hatalı davrandım fakat rolümü buna göre sürdürmedim. Eve geçtiğimde gerekli ssler elimde ise onları sunacağım. İyi günler.
Bende size orada küfür edeyim, sonra "wg" yazayım o zaman. Sonuçlanabilir.

#4 - 01.05.2022 18:18
@Sm4n sizi bu konuda tek seferliğe mahsus uyarıyorum. Tekrar benzeri bir ihlalde en ağır şekilde ceza alabilirsiniz.