Konu: Noob-DM ihlali + Agresif Rol Tarreion.  (Okunma sayısı 116 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.05.2022 23:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tarreion_Snyder  Forum İsmi : @Azovski36

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hayır yok.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:22 / 02.05.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob-DM ihlali + Agresif ROL.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noob DM : Merhabalar, düzgün güzel bir tarza sahibim, vice oyuncusu olarak diğer kişilerden farklı, değişik bir rol planına sahibim, mahallede doğru düzgün, temiz rol yapıyorum, omzumda papağan aksesuarı var, küçük çocuk gördüm, "sevmek ister misin?" şeklinde sordum, sonra birisinin bana emote olmadan, emoteyi geçtim durduk yere saldırıp düşürdüğünü gördüm, şuan kişinin şikayetini oluşturuyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/snyzmgw
https://www.hizliresim.com/i0nuyyi
https://www.hizliresim.com/4qqip35
https://www.hizliresim.com/36x52xv

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alması gerek, ortada saldırması gereken bir sebep yok yani, ne kadar arasamda yok, bulamadım bana neden vurdun?

#1 - 03.05.2022 00:01
Selam, saçma bir aksesuar giyip mahalleyi trollersen son alacağın tepki bu olur. Yine olsa yine yaparım, sonuçlanabilir. Ayrıca emote veriyorum, yalan atmana gerek yo kknk  :manifdog :manifdog :manifdog

#2 - 03.05.2022 00:04
Emote nerede göremedim?
Saçma aksesuar derken, karakterimin tarzı gayet güzel.
Mahallede doğru düzgün rol yapıyorum, durduk yere bana saldırıp rolümü baltalıyorsun.
Mahalleyi trollediğime dair kanıtın varsa, lütfen, ricalar ediyorum buraya at.
Rolümü doğru düzgün yapıyorum, üstelik OOC sicilinden belli oluyor nasıl bir rol anlayışının olduğu, daha fazla söze gerek yok sonuçlanabilir.
Emote önemli olan değil, önemli olan neden vurduğun, karakterim gayet tatlı, düzgün bir rol planı olan karakter, herhangi bir OOC / IC sicili bile yok.
Tatlı tatlı rolünü yapan, kafasına göre takılan karakter, agresif rol yapmanız, durduk yere saldırmanız çok saçma.
Sonuçlanabilir, iyi bayramlar vice!

#3 - 03.05.2022 00:15
Üstelik söylediğiniz ne kadar mantıksız ve saçma "Saçma bir aksesuar giyip, mahalleyi trollüyorsun, üstelik emote verdim!"
Saçma aksesuar konusuna gelirsek, sırf bu aksesuarlar için ve Vice sunucusuna daha değişik bir karakter tipi yaratmak için "VİP" satın aldım ve bir nebze bağışta bulundum, aksesuarlar için baya uğraştım ve gayet tatlı gözüküyorlar, kimse bana laf atıp saldırmıyorken gelip senin bir anda saldırman çok saçma ve mantıksız, sonuna kadar şikayetçiyim çünkü rolümü baltaladın.
Troll konusuna gelicek olursam, aksesuar giyip rol yapmak ne ara troll oldu? Yeni bir politika filan mı eklendi kardo?
Emote konusuna gelirsek, benim attığım kanıtlarda emote verdiğin gözükmüyor gördüğüm kadarıyla, durduk yere saldırıp, yani Noob-DM attığın, ardındanda Agresif Role geçtiğin gözüküyor, sonuçlanabilir.
Vice ile kalın, iyi geceler, iyi bayramlar.

#4 - 03.05.2022 00:17
Üstelik söylediğiniz ne kadar mantıksız ve saçma "Saçma bir aksesuar giyip, mahalleyi trollüyorsun, üstelik emote verdim!"
Saçma aksesuar konusuna gelirsek, sırf bu aksesuarlar için ve Vice sunucusuna daha değişik bir karakter tipi yaratmak için "VİP" satın aldım ve bir nebze bağışta bulundum, aksesuarlar için baya uğraştım ve gayet tatlı gözüküyorlar, kimse bana laf atıp saldırmıyorken gelip senin bir anda saldırman çok saçma ve mantıksız, sonuna kadar şikayetçiyim çünkü rolümü baltaladın.
Troll konusuna gelicek olursam, aksesuar giyip rol yapmak ne ara troll oldu? Yeni bir politika filan mı eklendi kardo?
Emote konusuna gelirsek, benim attığım kanıtlarda emote verdiğin gözükmüyor gördüğüm kadarıyla, durduk yere saldırıp, yani Noob-DM attığın, ardındanda Agresif Role geçtiğin gözüküyor, sonuçlanabilir.
Vice ile kalın, iyi geceler, iyi bayramlar.

tamam kanka

#5 - 03.05.2022 00:21
Pekala, savunman sadece *Tamam kanka*
ise, yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 03.05.2022 00:21
savunmamı yukarıda yaptım, bekleyelim

#7 - 04.05.2022 15:28
Saldırıdan önce emote vermeniz gerekiyor ve kanıtlarda da herhangi bir emote bulunmuyor. Karakter ceza alacak.