Konu: 1.05.2022 Ricky Mullins  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.05.2022 01:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @Ricky_Mullins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Onaylı Hood İhlali & Fear-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hood onaylı bölgeye gelerek bölgenin içerisinden beni araçtan atıyor. Onaylı bölgelerin kalabalık kabul edileceği varsayılarak ve çatıda onlarca üye bulunmasına rağmen. Kafasına göre hareket edip aracı çalıp kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: width=631&height=473

Ek açıklamalar(varsa): Kasparov birliğinin R18 rütbesinde bir kişi böyle bir hatayı nasıl yapar anlam veremiyorum. O  birlikten olmadığımı ve o birliğin avantajlarından yararlanamayacağımı söylüyor. Onaylı bölgede hiçbir karakter illegal rol yapamaz. Birlikten olsun ya da olmasın ancak gerekli üstünlük sağlanırsa yapabilirsin. Yani kafana göre araç alıyım kaçıyım mantığında ilerleyemezsin.

#1 - 01.05.2022 18:28
@bertukey en kısa sürede savunmanızı yapın lütfen.

#2 - 01.05.2022 18:58
Yazacağım, eve yeni geldim

#3 - 01.05.2022 19:15
Fazla konuyu bekletmeden birkaç cümle ile savunmamı bitireyim, farklı ileti atma taraftarı da değilim. PM'den sana açıklamışım, sistemsel o birlikte değilsen o birliğin avantajlarından yararlanamazsın. Robert Castucci karakterini 15-20 Kasparov Idlewood koalisyonuna ait silahlı üyelerin arasına girip kaçırdığın için karakterini arıyorum, karakterini ekran görüntüsü olarak eklediğin yerin biraz arkasında bulunca emote atarak araçtan atıyorum, burada bir sorun yok. Hood konusunda da alıntıladığım mesajı okuyabilirsin, mümkünse münakaşaya girmeyelim.

Alıntı
Ek olarak ait olmadığınız bir birliğin hood avantajlarından(sistemsel-kural) yararlanamazsınız.

https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128917.msg773032#msg773032
Spoiler: GösterGizle

#4 - 02.05.2022 08:37
Bahsetmek istediğim konu hood onaylı bir bölge içerisinde illegal faaliyette bulunman. Admin kararını bekleyebiliriz uzun uzadıya çok ayrıntılı bir konu değil zaten. İhlal olduğunu düşündüğüm için açtım sadece şikayeti.

#5 - 02.05.2022 10:53
Sonuçlanabilir.

#6 - 03.05.2022 01:16
Herhangi bir sorun gözükmüyor.