Konu: [30.04.2022] Samuel Cutaia/Enzio_Padovano  (Okunma sayısı 272 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 03:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Enzio_Padovano @stepfatheryaveri
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin açtığı şikayet videolarına denk geldim, ilk geldiğim şikayeti pek önemsemedim ama diğer videoları izlediğimde bu arkadaşın üstünlük adına bunu kullandığını fark ettim. Video da her şey mevcut
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):yok

#1 - 30.04.2022 03:33
Selam, evet karakterim çok hızlı koşuyor. Herhangi bir modlama veya üçüncü parti yazılım mevcut değildir, yetkililerin loglara girişlerimi kontrol etsinler sakıncası yok. Açıkcası yerinde bir şikayet ben olsam bende açardım, space tuşuyla koşuluyor sampta evet. Ben kontrollerden "shift" ile değiştirdim sizde fark edeceksiniz ki shift tuşuna daha hızlı bas çek yapabiliyorsunuz. Bu tamamen oyun ile alakalı, eğer bu durum üstünlük sağlıyor ise özür dilerim. Shift tuşunu değiştirip space'e atayacağım. İyi geceler dilerim, savunmam bu kadar.

#2 - 02.05.2022 20:29
Merhaba, şikayet incelendi.

Sprinthook yazılımıyla birlikte diğer oyunculara nazaran daha hızlı koşabiliyorsunuz. Kullandığınız cleoyu veya ayarladığınız makroyu silin. Karakter ceza alacak.