Konu: Çalıntı Kafa (Aynı Kafa)  (Okunma sayısı 202 defa)

#0 - 29.04.2022 23:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: North_Campbell BeatRose https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=17898
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: NaN

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bugün Vicesocialda gezinirken karakter yüzümle birebir aynı kafa gördüm, kişinin forum hesabına baktım (Kişiyi IC olarakta görmüştüm.) Şöyle bir olay var, büyük ihtimal kafayı ve ayrı vücudu arkadaştan önce eklettim, ama ben yinede hak yememek için yetkililerden bakmasını istiyorum. İlk hangimiz eklettiyse ona göre skin sildirme olayı olmasını istiyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Genelde karakter leveline göre şekilleniyor skin olayları, kişiden eklettiği zamanı istiyorum sadece.
« Son Düzenleme: 30.04.2022 14:55 Raskol »

#1 - 29.04.2022 23:11
Genelde eski eklettiği skinnin forum ticketları atılıyor dikkat ederseniz çok iyi olur, çünkü karakteri sunucuda hiç görmedim (Kişi sanırsam Unity yolunda motor çetesinden ve ben baya süre unityde takılmıştım ama hiç öyle bir yüz görmedim)

#2 - 29.04.2022 23:11
Karışmak gibi olmasın, iki kafada rel. Sunucu da en az 10 kişi falan kullanıyor.

#3 - 30.04.2022 00:06
İyi dedin onu, ama baya eskidendi o şuan bu skini kullanan kimse yok bu arkadaşla ben dışımda. Yani ıdlewoodda görmedim şuana kadar olanlarda artık oynamıyor büyük ihtimal (oyunda aktif görmedim yani) @Azovski36 
« Son Düzenleme: 30.04.2022 00:08 Raskol »

#4 - 30.04.2022 21:45

Öncelikle merhaba, skini yeni eklettim fakat skini kesinlikle kimseden çalmadım yanlış anlaşılma olmasın. Skin yabancı VK platformlarında bolca kullanlan bir skin hatta headswap yapılarak bir kaç tane farklı bodye aktarılmış. Sunucuda aynı kafa ama farklı bodyler çok fazla kullanılıyor, hatalı bir şey yaptığımı düşünmüyorum yetkili yanıtı beklenebilir.

#5 - 30.04.2022 21:48
Küçük bir düzeltme skin'i ilk olarak ben yükletmişim bu sebepten sen benim kafamı kullanmış oluyorsun.

#6 - 01.05.2022 00:23
İyi dedin onu, ama baya eskidendi o şuan bu skini kullanan kimse yok bu arkadaşla ben dışımda. Yani ıdlewoodda görmedim şuana kadar olanlarda artık oynamıyor büyük ihtimal (oyunda aktif görmedim yani) @Azovski36
Ben çaldın demiyorum dostum başlığa bakabilirsin aynı kafa yazdım yanlış anlaşılma olmasın diye, dediğim gibi zaten aynı akfaya uyuşuk iki karakter kafa karışıklığı yaratıyor bende bunun üzerine forum açayım dedim yetkililer baksın diye. Ben şuan özel skin silinmesinde değilim silinirse problem etmem en azından aynı kafadan tek kişide bulunucak.

#7 - 01.05.2022 00:25

Öncelikle merhaba, skini yeni eklettim fakat skini kesinlikle kimseden çalmadım yanlış anlaşılma olmasın. Skin yabancı VK platformlarında bolca kullanlan bir skin hatta headswap yapılarak bir kaç tane farklı bodye aktarılmış. Sunucuda aynı kafa ama farklı bodyler çok fazla kullanılıyor, hatalı bir şey yaptığımı düşünmüyorum yetkili yanıtı beklenebilir.
Kişi'nin son attığı skin olduğuna emin olabilirmiyiz ( Yani kişi karakter değişimi yada 1. slota attığı zamandan ss almış olabilir) yani tam olara keklettiği zamanla uyuşuyormu bakabilirmiyiz eski atmış olabilir.

#8 - 01.05.2022 00:40

Tüm ticketlarım burada, üst tarafta bulunan iki yeni skin ekletme ticket'ı beyaz skinlere ait her şekilde yetkililer tarafından kontrol edilebilir.

#9 - 01.05.2022 01:05
Release head/body/texture'a bazı istisnalar hariç herhangi bir skin değişimi onayı vermiyoruz. Sunucuda aynı kafayı kullanan birçok oyuncu mevcut.
« Son Düzenleme: 01.05.2022 01:16 raistlinn »