Konu: [18.04.2022]John Gravano - C-bug C-roll.  (Okunma sayısı 465 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2022 19:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John Gravano  @prestij39
Olaya dahil olan şahit karakter adı:Molly Bridges @Anomaly
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video'da gözüktüğü gibi bisikletle kaçan birisine siren açıyoruz ve durup bize karşı deagle ile sıkmaya başlıyor, biz de karşılık vermeye başlıyoruz ama arkadaş tutuklanmak ve ölmek istemediği için c-roll ve c-bug yapıp avantajlı çıkmaya çalışıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):[ 20 küsür level bir oyuncu bu hareketleri yapması hiç hoş değil, adaletin yerine gelmesinden başka ek bir açıklamam yoktur iyi günler.

#1 - 18.04.2022 19:26
gerekli savunma yapılacak

#2 - 18.04.2022 22:52
aslında yapılacak pek savunma yok, 4 yıldır samp oynuyorum bir kısmında sırf cbug olarak oynadım. videoda göründüğü gibi sadece on saniyeye yakın bir süre kadar cbug yapıyorum, daha sonrasında zaten yaptığımı fark ediyorum arkadaş düştükten sonra. kendime hakim olmaya çalışıyorum ve diğerini vurup kaçıyorum, tamamen el alışkanlığı. zaten her zaman yaptığım bir şey değil, hiçbir zaman cbugtan ötürü bir şikayet hapis yemedim. iyi forumlar, demek istediklerim bu kadar.

#3 - 18.04.2022 23:56
Yöneticiyi bekleyebiliriz.

#4 - 02.05.2022 20:26
Merhaba, incelendi. Karakter bug abuse (c-bug) sebebiyle ceza alacak.