Konu: [30.04.2022] Richard Vondell, Keywons Vondell. CK, Troll, OOC bölme, RK.  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 07:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Richard_Vondell @AkaLeo Keywons Vondell @elcavo

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Vartavar_Karapetyan  @Sidelya Ghazar_Karabekian @Lakoip Deshail_Motts @Tonyalı Arslan_Avtomatian @Khanex 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:30.04.2022 04:19- 6:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bug Abuse, RK, Troll, Ooc bölme, CK, Hood Baskın İhlali, YKİ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Merhaba, savaş halinde olduğumuz birliğin önce çıkan üyelerinden olan ve kardeş rolü yapan bu iki karakteri dünden beri her toplanıp savaştığımızda esir alıyoruz. Gene esir aldık, dün saldık. Bugün gene aldık, neyse. Arkadaşlar OOC samimiyetlerini kullanarak troll, ooc felan bölüyorlardı. Ben karşılığını vermedim. Fear-RP ihlali yapıldı, karakterlere CK rolüne girildi. CK rolü yapıldı iyi veya kötü, konuşmaya gırgır yapmaya başladılar. Savaş bölgesinde düşüyorlar, düşüp kalkıyor ve Jackie Bucco karakterine yardım ederek RK'lı bir halde Vartavar karakterini vuruyor. Ardından video'da görüldüğü üzere beni Ammu Nation'a kadar götürüyor. Tekrar vurulduğunda hiç bir ado vs. görülmeden vuruluyor. Esir alıyoruz, garajda bu rollere giriliyor. Olay bu şekilde.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/0t8jl7 https://streamable.com/b9wsga

Ek açıklamalar(varsa):Kişilerin Fear-RP ihlali yaptığı açıkça ortada, CK haklarını ve gerekli cezaları almasını rica ediyorum.

« Son Düzenleme: 30.04.2022 07:29 rollinpeace »

#1 - 30.04.2022 13:38
İlk kural ihlali şikayet açan taraftan herhangi bir CK izni olmadan karakterlerin ikisini de CK ederek yapılmış ve bu durum sunucu kuralları gereği yasak ve ceza verilmesi gereken bir durum.. Karşı tarafta rolün devamında birkaç emote hatası yapmış ve bu durumun yasak olduğunu rolü bölerek belirtmişler, bu da aynı şekilde sunucu kuralları gereği yasak ve ceza verilmesi gereken bir durum.

Bu bağlamda iki tarafa da ceza uygulamayıp CK rolünü siliyoruz, bu tür durumlarda herhangi bir izniniz olmadan kendi kafanıza göre kurallar uydurup & yorumlayıp bunu rollerinize dahil etmeyin.