Konu: Hile Şüphesi-Odell Wally (Maske_18255)  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.04.2022 22:05
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Odell Wally @rainb0w  (Maske_18255)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Cantrell @RusFuck
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Downtown bölgesindeki turlamalar ve aldığı aksiyonlar sonrasında çevirilen bullet için stop and frisk uygulayacaktık. Bunun için ihtar verirken Odell karakteri birden ateş etmeye başladı ve mermilerinin hepsi (AK47 gibi bir silah ile) kafa bölgesine isabet ettirdi ve ben ona karşılık dahi veremeden etkisiz hale getirdi, videoda gözüktüğünü gibi sadece kafaya hedef alıyor. (armorumun azalmadığından anlayabilirsiniz) Bu sebepten ötürü hile olduğundan şüphelendim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): AK47 ile hepsini aynı anda kafa bölgesine tutturması şüphelendirdi.

#1 - 30.04.2022 22:40
şahitliğimi onaylıyorum, yelek hasar bile almamış. Sadece kafa vurmuş, az da olsa yelek hasar alır.  :uzi: :o

#2 - 30.04.2022 23:34
Selam,

şüphe duymak her oyuncunun hakkı, şikayet açmakta öyle.

drive-by pozisyonundayım ve sizler de araç içindesiniz. Araç içerisinde olduğunuz için zaten ne olursa olsun mermiler kafanıza geliyor ki araç içerisinde olmasanız da yine kafanıza gelebilirdi.

Araçlar yokuş aşağı pozisyonda, bileğim sağlam.

Soru işareti kalmaması adına video bırakıyorum, iyi seyirler.

İyi forumlar.

#3 - 30.04.2022 23:47
sadece bir şüpheydi, arşive atılabilir.

#4 - 02.05.2022 12:29
Savunma yeterli, ortada herhangi bir hile kullanımı bulunmuyor.