Konu: James Laverty - Aimbot, renko  (Okunma sayısı 1122 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2022 23:04
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James Laverty @ @Lord Xuneity
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ @prestij39
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla düzgün bir şekilde çatışırken bir anda kendi arkadaşına kitlendi, onu vurdu. Bunu bilerek yapması imkansız. Daha sonrasında dönüp bana nişan aldı, renko hilesi kullandığından şüpheleniyorum çünkü mermi omuz hizamdan geçti, incelensin.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Videoda her şey açık, adalet yerini bulsun.

#1 - 18.04.2022 23:08
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 18.04.2022 23:12
Doğrusu ne yazacağımı pek bilmiyorum zira daha önce hiç hile geçmişim olmadı, yıllardan beri ikinci kez bir hile şikayetiyle baş başayım.

Tamamen anlık refleks ile gelişen bir durum, üstteki çatışmaya geçerken arkamdan bir ses duydum ve döndüğüm gibi ilk gördüğüm yere ateş ettim. Attığım ilk atış bu sebeple friendlyfire oldu, daha sonrasında Jimmy Galluccio'ya döndüğüm ve onunla çatıştığım gözüküyor. Kaldı ki aimbot gibi bir durum olsa, orada 30 saniye kadar çatıştık ve en sonunda yaralanan taraf ben oldum. O kadar kısa mesafede 30 saniye süren bir çatışmada hile olan tarafın kazanmaması mümkün olmaz.

++ videoyu izleyip yanılanlar için; saliselik bir hareketim (ilk atışım) ağırlaştırılıp 6-7 saniyeye kadar yayılmış, dolayısıyla ısrarla Oliver Brockway'e vuruyormuşum gibi bir algı oluşuyor. Orada saliseler içinde Galluccio'ya dönüyorum, videodaki montaj bir yanılgı yaratmasın. Her friendlyfire aimbot vakası değildir, bu tarz adrenalinli durumlarda gelişebilir.
« Son Düzenleme: 18.04.2022 23:31 Lord Xuneity »

#3 - 18.04.2022 23:21
Doğrusu ne yazacağımı pek bilmiyorum zira daha önce hiç hile geçmişim olmadı, yıllardan beri ikinci kez bir hile şikayetiyle baş başayım.

Tamamen anlık refleks ile gelişen bir durum, üstteki çatışmaya geçerken arkamdan bir ses duydum ve döndüğüm gibi ilk gördüğüm yere ateş ettim. Attığım ilk atış bu sebeple friendlyfire oldu, daha sonrasında Jimmy Galluccio'ya döndüğüm ve onunla çatıştığım gözüküyor. Kaldı ki aimbot gibi bir durum olsa, orada 30 saniye kadar çatıştık ve en sonunda yaralanan taraf ben oldum. O kadar kısa mesafede 30 saniye süren bir çatışmada hile olan tarafın kazanmaması mümkün olmaz.
O hatayı yaptıktan sonra hileyi kapattığını düşünüyorum, büyük bir hata sonuç olarak. PD olarak videonun olacağını düşünürdüm, sanırım yok. Bugün karşılaştığım dördüncü hile durumu, hepsi polis departmanı üyelerinden, iki kişiye kanıtım sağlam olduğundan şikayet açtım, aralarından birisindesin. Vice platformunda son zamanlarda çok fazla hile görmeye başladığım için şikayetin sürdürülmesi taraftarıyım, yetkili kararını bekleyebiliriz. :garip:

#4 - 29.04.2022 20:36
Şikayet üst yönetim incelemesinde.

#5 - 29.04.2022 22:43
Şikayet Üst Yönetim Ekibi tarafından incelendi ve James Laverty karakterinin hile kullandığı tespit edildi.

Karakter yasaklanacak.