Konu: Trace Lockwood - Cullenz  (Okunma sayısı 245 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2022 03:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trace_Lockwood - @Cullenz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Castucci R14 Üstü.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda görülmekte iki video arasında bir gün var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
videoda her şey görülmekte

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi vurulmasına rağmen her şeyi inkar edip arabaya binmiyor ve ağır yaralı olmasına rağmen telefondan sürekli sms göndermekte R20'e yakışmayan hareketler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): cezasını çeksin

#1 - 28.04.2022 10:40
Rolde olduğum için ve rolün gidişatını etkilediğim için kanıt sunma gereksinimi duydum. Bu yüzden ileti atıyorum.
Aşağıdaki eki açacak olursanız sizin üyeleriniz savaşta düştü, çoğunuz da kaçıp gitti(daha sonrasında tekrar gelmiş olabilirsiniz, orası ayrı bir mevzu)
Etrafta üyeleriniz ve dostlarınız düşmüş haldeyken ben de Trace'i eve sürükleme rolü yaptım. Hazır kimsecikler yok, bu durumdan yararlandık. Binmemesi gayet normal, bu Refuse RP değil.

#2 - 28.04.2022 18:05
Kanıt yetersiz görünüyor, benim videomda görünen böyle değil. Orada sen bile yoksun, arkadaşının başında dikilmen gerekiyor o rolü devam ettirmen için. Yetkili kararını bekleyebiliriz.

#3 - 28.04.2022 18:15
Kanıt yetersiz görünüyor, benim videomda görünen böyle değil. Orada sen bile yoksun, arkadaşının başında dikilmen gerekiyor o rolü devam ettirmen için. Yetkili kararını bekleyebiliriz.
Başında beklemem intihar etmek olurdu, siz gelip bana sıkacaktınız çünkü. Bu rolü gerçekleştirdiğimize dair bir kanıt istesen o an atılırdı. Böylesi daha mantıklı değil mi? Hatta rolün bölünmesine de gerek yok, şikayetler bunun için var. Kanıtlar rol sonu şikayete atılır zaten.

#4 - 28.04.2022 18:43
Yetkili kararını bekleyebiliriz, ayrıca sen Cullenz değilsin bırak adam savunmasını yapsın. Şikayeti sana mı açtım ona mı?

#5 - 28.04.2022 23:59
Rolde olduğum için ve rolün gidişatını etkilediğim için kanıt sunma gereksinimi duydum. Bu yüzden ileti atıyorum.
Aşağıdaki eki açacak olursanız sizin üyeleriniz savaşta düştü, çoğunuz da kaçıp gitti(daha sonrasında tekrar gelmiş olabilirsiniz, orası ayrı bir mevzu)
Etrafta üyeleriniz ve dostlarınız düşmüş haldeyken ben de Trace'i eve sürükleme rolü yaptım. Hazır kimsecikler yok, bu durumdan yararlandık. Binmemesi gayet normal, bu Refuse RP değil.

savunma bu yönde

#6 - 29.04.2022 01:20
sonuçlansın

#7 - 29.04.2022 07:18
Merhaba, şikayet incelendi.

Trace karakteri ne olursa olsun role uymak zorunda, hatalı bir rol olduğunu düşünseniz bile role uyum sağlamalı, hatalı gördüğünüz yerleri sonrasında şikayet etmelisiniz bu kuralımız gayet açık ve net.

Karakter Sürekli RP'yi ihlal ettiği için cezalandırılacak.

Ek olarak /do kanalını rol dışında kullanıp bu şekilde yersiz emotelar vermeye devam etmeyin, kişi Hatalı Emote Kullanımından cezalandırılacak.