Konu: Arsen Kasparian - Ghaalen Howell  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.04.2022 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arsen Kasparian - Ghaalen Howell @Replika @Vicolays

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.04.2022, 00:41.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
38-) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma
Helikopter, uçak vb. gibi hava araçlarının pist harici park ve inişi yasaklanmıştır. (Haritada H olarak belirtilen yerlere ve havaalanı sahalarına iniş yapılmalıdır)
CEZASI: Bir karakter daha önce Non-RP Araç Sürüşten cezalandırılmadıysa standart bir ceza alır. Ancak ikinci/üçüncü cezadan sonra kişinin cezaya rağmen yanlışlara devam ettiği için ceza süreci artabilir. Trolling kapsamında değerlendirilirse karakter yasaklanabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoda her şey görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): cezalarını çeksinler

#1 - 29.04.2022 02:12
sen o çatıya nasıl çıktın uçarak mı ???

#2 - 29.04.2022 02:14
Buradaki kural ihlalim nedir anlamadım, beni aydınlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler.

#3 - 29.04.2022 02:21
Her neyse. Bir adam çatıya helikopter ile ateş etmiş, helikopter bozulmak üzere. İki-üç mermi daha gelse patlayacak, en yakın yer neresi? Bana ateş ettiğin yer, senden en uzak köşeye geçip iniyoruz. Daha sonra da vuruyoruz, keyfi inmiyoruz. Zorunlu bir iniş, gerçekte de yapılabiliyor. İyi günler.

#4 - 29.04.2022 02:31
Sonuçlansın

#5 - 29.04.2022 07:13
Merhaba, şikayet incelendi.

Kişilerin helikopterlerine öldüresiye bir ateş açtığınız için AK47 mermileri sonucu bir süre sonra helikopter düşerek yere çakılır, kişiler bunu kasıtlı olarak yapmasa da zorunlu olarak helikopteri oraya indirmek zorundalar. Bu gibi kuralların istisna sayılabileceği nadir durumlardan birisi tamamen videoda yaşanan olay, karakterler helikopteri göz göre göre binanın aşağısına sürüp çakamayacağı için RK olmamak adına binanın üzerine çakmışlar, bunda herhangi bir problem yok. Zorunlu iniş yapılmış. Ateş açmak için daha doğru bir anı bekleyebilir ya da binaların üzerine düşemeyeceği bir konumdayken ateş açıp onları düşürebilirdiniz. Bir sorun görünmüyor.

Kişiler ceza almayacak, şikayet kapatıldı.