Konu: [25/04/2022 Cesar Balbus - Azul Guerreiro - Maske_22349] DM + MG + Fear RP  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 25.04.2022 22:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Balbus @whalter - Azul Guerreiro @Troubadour - Maske 22349 Bilmiyorum

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lucciano Karvenzano,  Leffen Karvenzano, Ashtray Karvenzano

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Tarih: 25/04/2022  Saat: 22:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM (Deathmatch) + Metagaming (MG) + Fear RP

Alıntı
1-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir.

2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

3-) FEAR RP
b) Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs beni tanımıyor, benim Karvenzano olduğumu nerden bilip sıkıyor? Üstelik Karvenzano ailesine hangi sebep ile sıkıyorlar? 1. SS'de şahısların bana sıktığına dair kanıtı mevcuttur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:1- DM + MG  https://imgyukle.com/i/ROFmVN, Fear RP https://imgyukle.com/i/RObFje

Ek açıklamalar(varsa): Öncelikle merhaba, sunucuda ekibimiz ile yeni bir faction açtık. Yavaş yavaş düzeni oturtmaya çalışıyoruz fakat  bazı oyun yöneticilerin ekipleri bizim bu düzeni kurmamıza engel oluyor. İllegal rol yapma yasağımız varken gelip bizlere silah ile sıkıyorlar yetmiyor bunun videosunu alıp sanki iyi birşey yapmış gibi Youtube'a atıyorlar. Adamlar üç kişi geliyorlar, bize karşı biraz ileri geri konuşuyorlar. Bizim patronun arkasında on ve üzeri kişi bulunmaktadır. Sayı bakımından üstün olduğumuzdan dolayı  Fear RP yapmaları gerekmektedir fakat yapmıyorlar.

« Son Düzenleme: 25.04.2022 22:59 Onyx »

#1 - 25.04.2022 23:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.04.2022 23:00
Şahitliğimi Onaylıyorum.

#3 - 25.04.2022 23:00
Şahitliğimi onaylıyorum

#4 - 26.04.2022 02:27
Şikayeti tekrar tekrar açmanıza gerek yok, diğer şikayetlerden yanıtlanacak.