Konu: AFK oyuncu ile iletişim  (Okunma sayısı 215 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.05.2022 20:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar Balbus @whalter Kaju Hierro @kboi Fresnel Hyppolite  Stefan Cabello @Hammarskjold

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: hood bölgeme geçip sit attıktan sonra pc başından kalktım, telefonumla vakit geçirdim, oyuna baktığımda bu manzarayla karşılaştım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

[/img]

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak pmden ve do'dan afk olmadığını biliyoruz falan yazmışlar, sanırım içgüdüleri çok güçlü

#1 - 04.05.2022 20:18
:D @whalter  videolu savunma yapacak, ek olarak aktif rolde afk kalmandan dolayı ek bir şikayet açacak.

#2 - 04.05.2022 20:21
Fresnel Hyppolite benim karakterim olup @AlperenSemiz 'in olayla alakası yoktur. Savunmamız Yiğit abimin söylediği gibi videolu şekilde gelecektir. İyi forumlar.

#3 - 04.05.2022 20:28
:D @whalter  videolu savunma yapacak, ek olarak aktif rolde afk kalmandan dolayı ek bir şikayet açacak.
Bekliyorum, dediğim gibi sit attığım gibi bilgisayar başından kalktım, ne atacaksınız çok merak ediyorum

#4 - 04.05.2022 20:59
Geldiğimizde anim attı, videoda olmadığımızdan dolayı dedim bu tekrar yapacak ben video kaydı alayım. Videoda her şey belli.

#5 - 04.05.2022 21:02
Geldiğimizde anim attı, videoda olmadığımızdan dolayı dedim bu tekrar yapacak ben video kaydı alayım. Videoda her şey belli.

Olay sırasında sit atmadım, videoda anim bugu olmuş, neredeyse herkeste olan bir şey.

#6 - 05.05.2022 18:43
AFK bıraktığınız yerlere dikkat edin ve bu durum sizin sorumluluğunuzda, hiçbir problem yok.