Konu: [24.02.2022 - 16.30] Victoria McNapolia / Türkçe Terim Kullanımı  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2022 16:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @vickie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.02.2022 - 16.18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe terim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İhbar verdiğim bir kavga rolü vardı, olay bitti ve Victoria McNapolia karakteri aracıma izinsiz bindi, buralar tamamen IC, birdahakine aracını çalarım dedi ve bende ICde aracıma izinsiz binersen sonun kötü olur dedim. Türkçe terim olan "Abooo" kelimesini IC chatte kullandı. İhlali göz  ardı edemediğim için şikayetimi burada dile getirmek zorunda kaldım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): /soru komudunu kullanarak "Abooo" kelimesinin türkçe terim olup olmadığını teyit ettim. Gereğini VICE yetkililerine arz ederim, iyi forumlar dilerim.

Spoiler: GösterGizle

#1 - 24.04.2022 21:37
Selam Forum Yetkilileri,

"Abooo." Kelimesini boşu boşuna kullanmadım, orada şaşırdım ve "Abooo." kelimesini söyledim. Türkçe terim de olduğunu bilmiyordum, o zaman rolde ne diyeceğimi düşünmüyorum. Zaten dediğim "Abooo." kelimesi de sizin rolünü çok sarkıtıcak bir kelime değil. Tekrardan rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

İyi forumlar dilerim.  :vice: :manifdog

#2 - 24.04.2022 21:41
Selam,

Tekrardan söylüyorum "Abooo." kelimesi hiç bir şekilde rolü etkilemedi. Şikayeti açan arkadaşım beni ooc kanaldan uyarsaydı forum yetkililerimizi hiç uğraştırmazdı. Ben de özürümü dilerdim, hala da diliyorum. Bir dahakine fazlası ile dikkat edeceğim.

#3 - 24.04.2022 23:32
Selamlar,

Rolün gidişatını kelimenin etkileyip etkilememesi önemli değil, önemli olan Türkçe kelimeler/terimler, Türk jargonuna uygun kelimeler kullanmamanız. Hatanızın farkına vardığınız için bu sefer sadece uyarılıyorsunuz. Rollerinizde daha dikkatli olun lütfen.