Konu: [21.04.2022 - Arnaldo_Guerreiro] Birden fazla kural ihlali  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 21.04.2022 00:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arnaldo_Guerreiro - @Legend16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Barkev_Carnig - @Modex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/04/2022 23:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge Kural İhlali & DM & RK Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşla kısa bir tartışmaya girdik ardından beni yumruklamaya başladı emote falan yok. Arkadaşım kendini savunmak için kişiyi düşürdü her neyse olay orada bitti. Ardından silahını alıp tekrar geldi arkadaşımı pompalı ile yaralıya düşürdü hadi Güvenli Bölge İhalalini geçtim zaten RK yapıyor kişi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin en ağır şekilde ceza almasını talep ediyorum 41 seviye olmuş hala troll gibi davranıyor.

#1 - 21.04.2022 00:30
Arkadaşın nasıl rol yaptığı kendi sslerinde de belli oluyor, gereksiz agresif rol yapıyor ve saçmalıyor. Bunun üzerine bende ıc olarak bunu yapıyorum ama gbi yapıyorum. Troll yaptığım falan yok. Savunmam bu kadar, iyi günler.

#2 - 21.04.2022 00:35
Arkadaşın nasıl rol yaptığı kendi sslerinde de belli oluyor, gereksiz agresif rol yapıyor ve saçmalıyor. Bunun üzerine bende ıc olarak bunu yapıyorum ama gbi yapıyorum. Troll yaptığım falan yok. Savunmam bu kadar, iyi günler.

İlk küfür eden sensin kardeşim, ne agresif rolünden bahsediyorsun?

#3 - 21.04.2022 17:53
Savunma için 12 saatiniz bulunuyor. @Legend16

#4 - 21.04.2022 18:10
Üstte yaptım ama tekrar yapayım. Arkadaş saçma ve agresif rol sergiledi, bende ona fazlasıyla karşılık verdim ama gbi yaptım. Başka diyecek bir şeyim bulunmuyor.

#5 - 22.04.2022 00:21
Üstte yaptım ama tekrar yapayım. Arkadaş saçma ve agresif rol sergiledi, bende ona fazlasıyla karşılık verdim ama gbi yaptım. Başka diyecek bir şeyim bulunmuyor.

Peki küfür eden birisine sıkmak sence doğru bir şey mi?

#6 - 22.04.2022 13:24

Yaptığım hatayı savunmadım zaten.

#7 - 22.04.2022 17:21

Yaptığım hatayı savunmadım zaten.
Pekala kanka admin kararını bekleyelim  :garip: :garip:

#8 - 22.04.2022 19:10
Size karşı her ne kadar güvenli bölgede gereksiz agresif tavır gösterilerek ihlal yapılıyor olsa da buna ihlal ile karşılık vermemeniz gerekiyordu. Bunun yanında Mark MacHenry'nin kullandığı emote emote kurallarımızın dışında. Her iki karakter de ceza alacak.